Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Sıcaklık 20 dereceye çıkacak, hafta sonu ise buz kesecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Kocaeli’de Çarşamba ve Perşembe günü hava açık olacak. Cuma günü yağmur geri geliyor. Kocaeli'de sıcaklıklar önce 20 dereceye çıkacak sonra 8 dereceye kadar düşecek.

13 Aralık 2023 Saat: 13:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 722 kez okunmuştur

Sıcaklık 20 dereceye çıkacak, hafta sonu ise buz kesecek!
Sıcaklık 20 dereceye çıkacak, hafta sonu ise buz kesecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahminlerini güncelledi. Yayınlanan Kocaeli hava durumu tahminlerine göre, bugün (13 Aralık 2023 Çarşamba) parçalı bulutlu bir hava beklenirken, sıcaklıkların ise en yüksek 15 en düşük 6 derece olması ön görülüyor. Yarın rüzgarın etkisiyle birlikte sıcak hava dalgasının etkili olacağı Kocaeli'de hava sıcaklıkları 20 dereceye kadar yükselecek. Cuma günü beklenen yağışlarla birlikte 12 derece birden düşen sıcaklıklar hafta sonu 8 dereceye kadar inecek.

Meteoroloji verilerine göre Kocaeli 5 günlük hava durumu tahminleri şu şekilde;

13 Aralık Çarşamba: Güneşli, sıcaklık 6°C (en düşük) ile 15°C (en yüksek) arasında, nem oranı %59 (en düşük) ile %96 (en yüksek) arasında.
14 Aralık Perşembe: Rüzgarlı, sıcaklık 9°C (en düşük) ile 20°C (en yüksek) arasında, nem oranı %61 (en düşük) ile %76 (en yüksek) arasında.
15 Aralık Cuma: Yağmurlu, sıcaklık 11°C (en düşük) ile 18°C (en yüksek) arasında, nem oranı %63 (en düşük) ile %96 (en yüksek) arasında.
16 Aralık Cumartesi: Hafif yağmurlu, sıcaklık 7°C (en düşük) ile 8°C (en yüksek) arasında, nem oranı %90 (en düşük) ile %94 (en yüksek) arasında.
17 Aralık Pazar: Hafif yağmurlu, sıcaklık 7°C (en düşük) ile 8°C (en yüksek) arasında, nem oranı %80 (en düşük) ile %90 (en yüksek) arasında.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑