Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Sevinç ve hüzün aynı anda yaşandı

Kandıra eski Belediye Başkanı İsmail Genç’in 21 yıl önce işe aldığı 30 belediye personeli, her Ramazan ayında Genç’in onuruna iftar programı düzenleyerek, vefa örneği gösteriyor. Bu güzel ve anlamlı gecede hüzün ve sevinç bir arada yaşandı.

6 Nisan 2024 Saat: 07:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.152 kez okunmuştur

Sevinç ve hüzün aynı anda yaşandı
Sevinç ve hüzün aynı anda yaşandı

Kandıra eski Belediye Başkanı İsmail Genç’in 21 yıl önce işe aldığı belediye personelleri tarafından her Ramazan ayında düzenlenen ve geleneksel hale getirilen iftar yemeği programının bu yıl 19’ncüsü gerçekleşti.

Kandıra Anbarlı Restoran’da gerçekleşen iftar yemeğine eski başkan İsmail Genç’in yanı sıra işe aldığı 30 belediye personeli’de katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde personeliyle bir araya gelen Genç, Bu güzel ve anlamlı gecede hüzün ve sevinç bir arada yaşandı.

 Hatırlanmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Başkan Genç, personellerine tek tek teşekkür etti. İftarda zamanın ANAP ilçe başkanı merhum Ahmet Gödek rahmetle anıldı. Başkan Genç,"Kısa süre önce aramızdan ayrılan kıymetli Ahmet Gödek Başkanımız için de üzüntümüz büyük, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah" dedi. Tüm personel Ahmet Gödek için dua etti. Geçmişin yad edildiği iftar programında Hüzün ve sevinç bir arada yaşandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑