Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Servis şoförlerine eğitim semineri

Taşımalı eğitim veren 17 okulun müdürleri ve servis şoförlerine Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim semineri düzenlendi

26 Kasım 2012 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.575 kez okunmuştur

Servis şoförlerine eğitim semineri
Servis şoförlerine eğitim semineri

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, taşımalı eğitim veren okulların müdürlerine ve servis şoförlerine seminer düzenledi. Kandıra Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen eğitim seminerine Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Şube Müdürü Hayri Kır, Kandıra İlçe Jandarma 13. Trafik Tim Komutanı Kıdemli Üst Çavuş Halil Koç, Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Polisi Yusuf Çokran, çok sayıda servis şoförü ve okul müdürleri katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan seminerde ilk konuşmayı yapan Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, “Tespit ettiğimiz ve bizlere bildirilen sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz ve elimizden gelen tüm gayretleri kurumumuz olarak gösteriyoruz. Çocuklarımız bizler için çok önemlidir.
YÖNETMELİK KURALLARI Okullarımızda ve servislerimizde, öğrencilerimize sağlıklı ve güvenli bir şekilde taşıma ve eğitimlerini tamamlama noktasında üzerimize düşen tüm sorumlulukları bilinçli bir şekilde yerine getirmek için bu seminerleri düzenliyoruz. Emeği geçen kurum idarecilerine, okul müdürleri ve servis şoförlerine katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Şube Müdürü Hayri Kır, servis şoförlerine yönetmelik kurallarını bir kez daha hatırlattı. Kır, “Şoförlerimiz kılık kıyafetine, konuşmalarına, öğrencilere yönelik tavır ve hareketlerine dikkat etmelidir. Şoförlerimiz hasta veya mazereti olduğunda servis şoförünü değiştirdiğini, yolda başına gelen arıza ve gecikme konularında okul müdürlerine bildirmesi gerekir” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑