Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Semih’e sıfır kilometre otomobil

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl Üniversite sınavında Türkiye genelinde ilk 100’e giren 3 öğrenciye söz verdiği otomobillerin dağıtıyor.

26 Eylül 2013 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.248 kez okunmuştur

Semih’e sıfır kilometre otomobil
Semih’e sıfır kilometre otomobil
Büyükşehir’in ilk otomobil teslim töreni Üniversite sınavlarında ilk 88’e giren Semih Çelik(19)’in mezun olduğu Kartepe Pirelli Anadolu Lisesi bahçesinde yapıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Muhlis Öztürk, Müdür Yardımcısı Kazım Kurtoğlu, AKP İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Okul Müdürü Yavuz Süngü, çevre okulların okul müdürleri ile okul öğrencileri katıldı.
Kandıra’nın Sepetçi Köyü’nde çiftçilik yapan Burhan Çelik ile Süheyla Hanım’ın oğlu olan geçen yıl Pirelli Anadolu Lisesi’nden mezun olan ve Fatih Üniversitesi İngilizce Tarih Bölümünü kazanan Semih Çelik, önceki yıllarda Büyükşehir’in hediye otomobil töreninde çok çalışıp otomobil kazanması için kendisine söz verip çalışmaya başladığını ve muradına erdiğini söyledi. Ehliyeti olmayan başarılı öğrenci Semih, ehliyet alacağını ve hediye edilen Opel marka sıfır kilometre deposu dolu, full kaskolu otomobili kullanacağını belirtti.
Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Muhlis Öztürk, olumsuzlukların başarıya engel olmadığını Semih’in gösterdiğini belirtti, “Ailesi Kandıra’nın Sepetçi Köyü’nde çiftçilik yapan Semih öğrenci yurdunda kalmış. Çok çalışarak Büyükşehir’in verdiği otomobili kazanmak için kendisine söz vermiş. Büyükşehir’in çalışınca oluyor sloganını da kendisine rehber edinmiş.” dedi.
Öğrencilere hediye ettikleri otomobilleri, otomobil fabrikalarından hediye aldıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkana Karaosmoğlu, “Verdiğimiz otomobiller yaptığımız yatırımların yanında çay parası bile değil. Küçük ama anlamlı hediyeler. En güzel yatırım ve tevişk eğitime yapılandır. Çocuklarımızın geri kalmasını istemiyoruz. İlk 100’e giren öğrencilerin tamamı Kocaeli’den olsa da hepsine otomobilleri veririz.”dedi. Karaosmanoğlu, öğrencilere spor yapmalarını bilgisayar ve yabancı dil öğrenmelerini tavsiye etti, Otomobil hediyelerini gösteriş için değil, öğrencilere teşvik için yaptıklarını söyledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑