Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Orhan Okulu oldu

Türkiye Yağlı Güreş Ligi’nin ikinci etabı olan Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri’nde Orhan Okulu ipi göğüsleyerek altın kemerin sahibi oldu.

12 Haziran 2023 Saat: 13:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 935 kez okunmuştur

Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşlerinde başpehlivan Orhan Okulu oldu
Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Orhan Okulu oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşlerinin final müsabakaları kıyasıya rekabete sahne oldu. Güreşlerin finalinde her ikisi Antalya ilinden katılan Orhan Okulu ve Yusufcan Zeybek mücadele etti. Final mücadelesinde galip gelen Orhan Okulu 15. Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşlerinin Başpehlivanı oldu.

ÇEYREK VE YARI FİNALLER
Yağlı güreşler kapsamında yapılan müsabakalarda Ali Gürbüz İsmail Koç’u, Orhan Okulu Recep Taslak’ı, Yusufcan Zeybek Nedim Gürel’i, Hüseyin Gümüşalan İsmail Balaban’ı yendi. Yarı final için yapılan kura çekiminde eşleşen Yusufcan Zeybek Hüseyin Gümüşalan’ı, Orhan Okulu Ali Gürbüz yenerek finale adlarını yazdırdılar.

56. DAKİKADA GALİP GELDİ
Uzun ve zorlu final müsabakasında Orhan Okulu, müsabakanın 56. dakikasında Yusufcan Zeybek’e üstün gelerek Altınkemer’in sahibi oldu. Gerçekleştirilen ödül törenin de Orhan Okulu, Yusufcan Zeybek, Ali Gürbüz ve Hüseyin Gümüşalan madalya ve kupalarını, Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla ve Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim Türkiş’in elinden aldı.

180 BİN TL DEĞERİNDE
Sekapark Yağlı Güreşlerinde birinci olan Orhan Okulu’ya, 180 bin TL değerindeki Altınkemer’i ve 100 gram altın hediyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve bul yıl ki Sekapark Altın Kemer Yağlı Güreşlerinin adına düzenlenen Kadir Birlik tarafından birlikte verildi.

AKKOYUN VE GÜREL ERKEN ELENDİ
Başpehlivanlar arasında yer alan Kandıralı Faruk Akkoyun çeyrek finale çıkamadan elenirken, Gölcüklü Nedim Gürel çeyrek finalde kaybetti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adına güreşen Karamürselli Hüseyin Gümüşalan ise yarı finalde Yusufcan Zeybek'e elendi ve üçüncülük kürsüsüne çıkmaya hak kazandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑