Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Şehidimizin adı yerlerde

Kefken Orman İşletme Şefliği, Kerpe girişinde Valilik Konağı karşısındaki ormanlık alana 2009 yılında Şehit Oğuz Kır adını vermişti. Şimdilerde şehidimizin tabelası yerlerde geziyor

25 Temmuz 2012 Saat: 17:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.120 kez okunmuştur

Şehidimizin adı yerlerde
Şehidimizin adı yerlerde
Kerpe girişinde Valilik Konağı karşısında bulunan orman alanına 2009 Mayıs ayında Hakkari Çukurca’da şehit düşen Oğuz Kır’ın adı verilmişti.2009 Temmuz ayında Kefken Orman İşletme Şefliği tarafından bir tabela dikildi. Tabelada şu sözler yer alıyordu “Bu saha son bahar dikim mevsiminde Polis Er Şehit Oğuz Kır Hatıra Ormanı olarak ağaçlandırılacaktır” Şimdilerde bu tabela sökülmüş yerlerde geziyor. Bu durumu gören onlarca vatandaş Gazete Kocaeli Kandıra Temsilciliğimizi arayarak “Şehidimizin adını taşıyan tabela yerlerde geziyor, Şehidimize bu şekil mi saygı gösteriliyor” diyerek bu tabelayı yerlere atan kişilere sitem ediyor.
Vatandaşlar, Gazete Kocaeli Kandıra Temsilciliğimizi arayarak “Şehidimizin adını taşıyan tabela yerlerde geziyor” diyerek sitemde bulundu. BÖYLE Mİ SAHİP ÇIKIYORUZ? Şehit Oğuz Kır Hatıra Ormanı’na Kocaeli Büyükşehir Belediyesi otopark yapıyor. Şehidin adını taşıyan tabela ise yetkililerce sökülerek yol kenarına atılmış. Bu durumu gören vatandaşlar şu sözlerle öfkelerini dile getiriyor “Burası Kefken Orman İşletme Şefliği tarafından Şehit Oğuz Kır adına tahsis edilmişti. Fakat Büyükşehir Belediyesi Kerpe’nin en büyük ihtiyaçlarından biri olan otoparkı yapmak için Şehit Oğuz Kır Hatıra Ormanı’nın bir bölümünü kullandı. Yetkililer şehidimizin adını taşıyan tabelayı ormanın diğer bir bölümüne dikmek yerine yol kenarına atmış. Buda yetmiyormuş gibi iş makineleriyle de ezilip büzülmüş ve bir kenara atılmış. Şehidimize biz böyle mi sahip çıkıyoruz.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑