Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Sağlık

SEDAŞ’ın kaçağı Kandıralıyı korkuttu

SEDAŞ’ın Kandıra’nın merkezinde yer altına döşediği kablolarda sağanak yağış nedeniyle kısa devre oluştu. Yaşanan patlamalar yüzünden korku dolu anlar yaşayan ilçe halkı, SEDAŞ yetkililerini duyarsız kalmakla suçladı

24 Eylül 2012 Saat: 19:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.811 kez okunmuştur

SEDAŞ’ın kaçağı Kandıralıyı korkuttu
SEDAŞ’ın kaçağı Kandıralıyı korkuttu
Kandıra Aydınlık Mahallesi 23 Nisan Caddesi’nde dün yağan sağanak yağmur sonrasında, SEDAŞ’ın yeraltına döşediği kablolarda şase meydana geldi. Şase nedeniyle meydana gelen patlamalar çevrede paniğe neden oldu. İş yerinin hemen önünde meydana gelen elektrik kaçağını ihbar etmek için SEDAŞ’ı aradığını söyleyen iş adamı Mensur Kavaklı, SEDAŞ’ın konuya duyarsız kaldığını belirterek, ilginç iddialarda bulundu. PATLAMALAR YAŞANDI Kavaklı, şunları söyledi: “İş yerimin önünde bulunan kaldırımın hemen kenarında yağmur yağmasıyla birlikte patlamalar meydana geldi. Bu patlama karşısında korkuyla iş yerinden dışarı çıktık. Caddede bulunan tüm esnaf ve vatandaşlar da benim gibi bu patlamayla kendilerini sokağa atmıştı. Bu esnada birkaç patlama daha meydana geldi. Hemen SEDAŞ yetkililerini aradık. Aldığımız cevap oldukça ilginçti. ‘O bizim işimiz değil, bir elektrikçi tutun tamir ettirin’ dediler.
SEDAŞ İLGİLENMEDİ Ben de SEDAŞ’ın bu duyarsızlığı karşısında bir kartona ‘Dikkat! Elektrik kaçağı var’ yazarak halkı uyarma amaçlı bir levha yaptım. SEDAŞ’ın, yeraltı kablosunun arızasını kendilerinin onarmayacağını söylemesi beni ve çevre halkını oldukça şaşırttı. Buradaki elektrik akımının çevreye büyük tehlike saçmasına rağmen SEDAŞ yetkililerinin duyarsız kalması karşısında biz de bir önlem aldık. Umarım kimsenin canı yanmadan yetkililer gereğini yapar.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑