Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Savcılık, Atalan'ın cenazesine DNA testi istedi

Kandıra Sarısu’da balık tutmak isterken denize düşerek boğulan ve cesetlerine 6 gün sonra ulaşılan balıkçılardan Mahmut Atalan’ın cenazesi DNA testi için İstanbul Adli Tıp kurumuna gönderildi.

8 Temmuz 2014 Saat: 13:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.661 kez okunmuştur

Savcılık, Atalan'ın cenazesine DNA testi istedi
Savcılık, Atalan'ın cenazesine DNA testi istedi
Geçtiğimiz hafta içerisinde Kandıra’nın Sarısu ilçesinde balık tutmak isteyen Has Dörtler Yufka’nın sahibi Ali Işık’ın oğlu Kadir Işık ile Hassas Kaynak’ın sahibi Mahmut Atalan Karadeniz’in azgın dalgalarında kaybolmuştu. İki arkadaşın cesetleri 6 gün sonra bulunmuş ve ailelerini yasa boğmuştu.
SAVCILIK DNA TESTİ İSTEDİ 6 gün sonra bulunan talihsiz balıkçılardan Kadir Işık’ın cenazesi Serdar Camisi'nde kılınan namaz sonrası toprağa verilirken Mahmut Atalan’ın cenazesi Sakarya Cumhuriyet Savcısı tarafından ailesine teşhis ettirildi. Aile, Mahmut Atalan’ı geçmişte geçirdiği ameliyat yaralarından ve vücudundaki yaralardan teşhis etti. Ancak savcılık cenazenin tam teşhisi için cenazeyi DNA testi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Gerçekleşecek DNA testinin ardından bugün öğle saatlerinde cenazenin ailesine teslim edilmesi bekleniyor. Atalan’ın cenazesi Bahçecik Yeşilkent Camisinde ikindi namazına müteakip kılınacak olan namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑