Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Sarısu Sahili’nde aile faciası 4 kişilik aile boğulmaktan son anda kurtuldu

Ka

25 Ağustos 2013 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.668 kez okunmuştur

Sarısu Sahili’nde aile faciası 4 kişilik aile boğulmaktan son anda kurtuldu
Sarısu Sahili’nde aile faciası 4 kişilik aile boğulmaktan son anda kurtuldu

Kandıra Sarısu Sahili’nde serinlemek için denize giren 4 kişilik aile boğulmaktan son anda kurtuldu. Alınan bilgiye göre Kandıra’ya bağlı Baba Köyü’nde ikamet eden ve çiftçilik yapan 40 yaşındaki Veysel Yeşilyurt, eşini fındık toplamaya gönderdikten sonra havanın güzel olması nedeniyle oğulları Yunus Yeşilyurt, (13), Abdülkadir Yeşilyurt (15) ve kızı Vesile Yeşilyurt (16) ile birlikte denize girmek için Sarısu Sahili’ne gitti.
Kayalıklardan atladı Bir süre denize giren çocuklardan Yunus Yeşilyurt, iddiaya göre kayalıklara çıkarak dalgalı denize atladı. Bir anda dalgaların arasında kaybolan Yunus Yeşilyurt’u kurtarmak için babası Veysel Yeşilyurt hemen peşine atladı. Ancak baba Veysel Yeşilyurt da boğulma tehlikesi geçirince büyük oğlu Abdülkadir Yeşilyurt ve kızı Vesile Yeşilyurt da onları kurtarmak için denize atlayınca dördü de dev dalgaların arasında gözlerden kayboldu.
İki kardeşin kalbi durdu Çevredekilerin yardım etmek için denize girmesiyle birlikte baba ve çocukları dalgaların arasından çıkartılarak sahile götürüldü. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından Yeşilyurt ailesi ambulanslarla Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Baba Veysel Yeşilyurt ile Yunus Yeşilyurt yoğun bakım ünitesine kaldırılarak tedavi altına alınırken Vesile Yeşilyurt ile Abdulkadir Yeşilyurt’un kalbinin durduğu belirlendi.
Hayati tehlikeleri devam ediyor Hemen müdahale edilen kardeşlerin kalpleri yeniden çalıştırıldı. Hayati tehlikeleri devam eden Vesile Yeşilyurt ambulans helikopterle, kardeşi Abdulkadir Yeşilyurt ise ambulansla İstanbul Özel Avrasya Medikal Hastanesi’ne sevk edildi. 3 çocuk ve babalarının hayati tehlikeleri devam ederken denize girmek için sahile gelen vatandaşlar da büyük korku yaşadı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑