Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Sarıbay veda etti

CHP Kandıra İlçe Kongresi’nde konuşan İl Başkanı Cengiz Sarıbay veda etti, "Kongrede aday olmayacağım ama sizlerden de kopmayacağım" dedi.

8 Ocak 2020 Saat: 17:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.328 kez okunmuştur

Sarıbay veda etti
Sarıbay veda etti

İki ay sonra yapılacak olan il kongresinde aday olmayacağını belirterek veda konuşması yaptığını söyleyen İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Kandıra’da iki adayımız var. Kadın ve genç istiyorduk, ikisi de var. Burada kaybeden olmayacak, Cumhuriyet Halk Partisi kazanmış olacak ve kaybeden adayımız kazanan başkanımızın yanında olacak. Bundan hiç şüphem yok.

5 yıl süren başkanlık dönemimde iyi kötü anlarımız oldu. Bazı hatalar da yaptık. Tüm yanlışlarımıza rağmen Kandıralılar bizi bağrına bastı. Kenan Çapraz, Recep Şenol, Muzaffer Yağız ve Gülay Eyisabuncular ile uzun süre birlikte çalıştık. Üzerlerinde hakkım varsa haklarını helal etsinler. Volkan Bulgurcu arkadaşımız işlerinin yoğunluğuna rağmen bizleri kırmadı, taşın altına elini koydu, kendisine teşekkür ediyorum.

Kongrede her iki adaya da başarılar diliyorum. İki ay sonra yapılacak kongrede aday olmayacağım ama sizlerden de kopmayacağım. Her zaman yanınızdayım, emrinizdeyim. Kongremizin Kandıra’mıza ve Kocaeli’mize iyilikler güzellikler getirmesini temenni ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑