Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Şampiyon Adaylarımız Spora İlk Adımlarını Attılar

Kandıra Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Spor Salonunda 2 gün süren ölçümlere ilçemizin 19 okulundan 450 3. sınıfa giden şampiyon adayı katıldı.

12 Haziran 2023 Saat: 13:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.177 kez okunmuştur

Şampiyon Adaylarımız Spora İlk Adımlarını Attılar
Şampiyon Adaylarımız Spora İlk Adımlarını Attılar

Gençlik ve Spor bakanlığımızın 2023 faaliyet takviminde yer alan Türkiye Sportif Yetenek Taraması Ve Spora Yönlendirme projesi kapsamında yer alan ölçümler yoğun katılım ve heyecanla tamamlandı. Kandıra Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel Spor Salonunda 2 gün süren ölçümlere ilçemizin 19 okulundan 450 3. sınıfa giden şampiyon adayı katıldı. Katılım sağlayan öğrencilerimiz heyecanları görülmeye değerdi.
Gençlik ve Spor Bakanlığımızın öncelik verdiği ve ülkemiz spor geleceğinin garantisi olarak gördüğü proje 2017 yılından beri ülke genelinde devam ediyor. Binlerce yetenekli çocuğumuz kesfedilmesini ,ulusal ve uluslararası arenada bayrağımızı göndere cektirilmesini sağlayan proje ülke sporumuzun can damarı haline geldi. 9 farklı istasyonda yapılan ölçümler neticesinde yetenekli görülen çocuklarımız Eylül ayından itibaren 8 aylık motorik beceri eğitimlerine katılacak. yapılacak ara ve son ölçüm neticesinde hangi çocuğumuz hangi spor branşına yetenekli ise o spora yonlendirilip spor hayatina yeteneği doğrultusunda başlamış olacak.
Kandıra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ercan Güneş; "yapılan yetenek taramasi çocuklarımızın bir kaç bransa bilinçsizce dahil olması yerine bakanlığımız sayesinde isabetli spor branşı tercihi yapıp başarılı bir spor insanı olarak yetişmesine vesile olacak. Bizlerde ilçe müdürlüğümüz olarak elimizden geleni çocuklarımız için yaptik.Araç desteği veren Kandıra belediye başkanımız Adnan Turan tesekkur ediyorum"dedi

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑