Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Sami Çakır 6'lı Masa'yı bombardımana tuttu

6'lı Masa'nın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklanmasının ardından ilimizde ilk yorum AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır'dan geldi. Sami Çakır, yaptığı açıklamarda 6'lı Masa'yı topa tuttu.

8 Mart 2023 Saat: 13:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 790 kez okunmuştur

Sami Çakır 6lı Masayı bombardımana tuttu
Sami Çakır 6'lı Masa'yı bombardımana tuttu

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kesinleşmesinden sonra açıklamalarda bulundu. İlimizde ilk yorumu yaparak 6'lı Masa'yı eleştiren Çakır, yaptığı paylaşımla şu ifadeleri kullandı; "Bunu da görmedik demeyeceğimiz şeyler yaşanıyor. Masanın etrafında yaşananlar baş döndürücü bir hızla insanımızı, toplumu bloke etmiş şaşırtmaya devam ediyor. Pazarlıklar, masa ile ilgili kendi içlerindeki ithamlardan sonra farklı bir şekil almış gibi gözüküyor. Başından beri söylediğimiz gibi ülkenin işi gücü var, oralara, aralarındaki kavgalara, paylaşma ve paslaşmalara hiçbir şekilde takılıp kalmayız, kalamayız."

"KORKMUYORLAR MI?
"Hakikaten bu milletin ferasetinden, sağduyu hareket tarzından da korkmuyorlar mı? Ya da önemsemiyorlar mı? Bilmiyorum. Aksi halde bir yıldır yalandan toplanıp, dağılmaları bugün yaşananları yaşatmazdı. Kabul etmedikleri reddettikleri sistemin kadrolarını pazarlık şartı olarak öne sürebilmekte, masa ile ilgili kendi ithamlarının tam da ortasında olmakla ilgili hiçbir rahatsızlık hissetmedikleri de anlaşılmaktadır."

"GÜÇLENDİRİLMİŞ MAKAM!"
"Bu milleti her an bir kaos ortamı yaratabilecek, yaşatabilecek bakış, tutum ve davranışların birlikteliğine çağırıyor olmak bile başlı başına bir problem. Güçlendirilmiş Parlamenter sistem diye tutturdukları modelin yaşanmışlıkları hafızalarımızda duruyor. Gerçi, öyle anlaşılıyor ki güçlendirilmiş makam! dağıtma planının deşifre olması dahi umurlarında değil."

"YANDI GÜLÜM KETEN HELVASI"
"O günlerde gördüklerimiz ortada hiç bir şey yokken bu günlerde gördüklerimizin yanında zemzem suyu ile yıkanmış kalır. Veya başka bir ifadeyle; Allah muhafaza bu ülkenin geleceğini her kafadan her dakika farklı bir ses çıkma ihtimali yüksek olan bu kakofoniye bırakacak olursak yandı gülüm keten helvası. Veya başka bir deyimle göreceğimiz değil, yaşayacağımız filmin tam bir fragmanı. Fragman filmi cazip gösterme amaçlı vizyon öncesi bir sunum oysa bunlarda gördüğümüz, seyrettiğimiz... Aman ha! Dedirtecek parçalardan oluşuyor."

"ISRARLA DEVAM EDECEĞİZ"
"Geldiğimiz yer 7 Haziran sonrasını az bir şey çağrıştırıyor, dönüp geriye baktığımızda benzer sonuçları doğuracak bir süreç ve sürükleniş yaşamayız diye ümit ediyorum. Duyduklarımız, gördüklerimiz için gözümüzü ve kulaklarımızı kapatalım isteniyor olması bir doğruyu ifade etmediği gibi doğrunun hayat bulması için mücadelenin şart olduğunu da söylemeye ısrarla devam edeceğiz."

" DEPREM BÖLGESİNİ AYAĞA KALDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
"Zeytinyağı gibi üste çıkacak söylemler önümüzdeki günlerin tek gündemi olacak. Hatta olanlar ve konuşulanlardan dolayı bizi bile suçlayabilirler. Oysa biz deprem bölgesini ayağa kaldırma mücadelesi vermeye devam edeceğiz, biz sosyal konut projelerini hayata geçirmeye, süresi dolan tahıl koridoru problemi için dünya devleti asaletini göstermeye devam edeceğiz. Biz terörün kökünü kazıma mücadelesinde azimle kararlılıkla çalışacağız. Yani bizim gündemimiz, onların gündeminden farklı olmaya devam edecek. Dedik ya çok işimiz var, birileri varsın kendi küçük dünyaları ve hesapları ile oyalanıp dursun. Az kaldı, Allah’ın izniyle Vesselam."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑