Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

SALLANDIK! Kocaeli'de de hissedildi

Bu sabah saatlerinde Marmara Denizinde 5.1 şiddetli bir deprem meydana geldi. İstanbul, Bursa, Yalova ve Kocaeli'de hissedilen depremin şiddeti de açıklandı

4 Aralık 2023 Saat: 10:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 807 kez okunmuştur

SALLANDIK! Kocaelide de hissedildi
SALLANDIK! Kocaeli'de de hissedildi

Marmara Denizi'nde bu sabah saatleri itibarı ile bir deprem meydana geldi. İstanbul, Bursa, Yalova ve Kocaeli'de hissedilen depremin merkez üssünün Gemlik Körfezi olduğu AFAD tarafından duyurulurken depremin büyüklüğü ise 5.1 olarak ölçüldü. Sabah 10:42'de meydana gelen deprem, İstanbul, Bursa, Yalova ve Kocaeli'de sallantıya sebep olurken depremin derinliği ise 8.98 km olarak açıklandı.

Kocaeli'nin Batı Yakası başta olmak üzere Gebze, Karamürsel, Gölcük ve Kartepe'de yoğun bir şekilde hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlar kendisini sokağa attı. Korku ve paniğe kapılan vatandaşlar, yetkililerden gelecek açıklamayı beklemeye başladı.

BÜYÜKAKIN PAYLAŞTI
Mudanya'nın 4.73 kilometre açığında meydana gelen depremin hemen ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Merkez üssü Gemlik Körfezi olan ve şehrimizde de hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin" ifadelerini kullandı.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑