Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Sahte senet yargıdan döndü

Kandıra Ballar Köyü sakini Kemal Uçar’ın iddiaları oldukça ilginç. Uçar, “Hakkımda sahte senet düzenleyerek benden icra yoluyla 2 bin TL tahsil etmek istediler. Ben mahkemeye itiraz edince olanlar oldu” dedi

11 Ekim 2012 Saat: 17:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.817 kez okunmuştur

Sahte senet yargıdan döndü
Sahte senet yargıdan döndü
Kandıra’ya bağlı Balla Köyü Rıdvanlar Mahallesi sakinlerinden Kemal Uçar hakkında, otomobil lastiği aldığı işyeri tarafından 2 bin TL’lik sahte senet düzenlendiği iddia edildi. Uçar konuyla ilgili, “Lastikçiden lastik aldığım doğrudur. O tarihte almış olduğum lastiklerin bir kısmını ödedim. Diğer bir kısmını işlerim bozulduğundan ödeyemedim. 2011 yılında adresime Kandıra İcra Müdürlüğü’nden 2 bin TL’lik bir senedi ödemediğimden dolayı tebligat geldi. 2009 yılında hiçbir yere senet vermedim ve böyle de bir borcum yok. Bunun üzerine Kandıra İcra Hukuk Mahkemesi’ne giderek itirazda bulundum. İlk mahkemede adıma hazırlanmış olan senetteki imzanın benim olmadığını belirttim. Bunun üzerine davaya bakan hakim itirazımı yerinde bularak imza örneklerinin Adli Tıp’a gönderilmesine karar verdi.
DAVADAN VAZGEÇTİLER İkinci mahkemeye çıktığımızda, hakkımda sahte evrak düzenleyen firmanın avukatı davadan vazgeçtiklerini söyledi. Bunun üzerine dava düştü. Hakkımda hazırlanan senedin aslının kaybolduğu, benden talep edilen 2 bin TL’den vazgeçildiği belirtildi. Ben böyle bir senedi bu firmaya vermedim ve imzalamadım. Hakkımda sahte evrak düzenleyerek beni borçlu göstererek bu parayı benden tahsil etmek istediler. Ben itiraz edince davadan ve paradan vazgeçtiler. Hakkımda sahte evrak düzenleyen kişiler hakkında yasal süreci ben başlatacak ve hakkımı sonuna kadar arayacağım. İtiraz etmeseydim hakkımda düzenlenen sahte evraktaki tutarın yanında faizi ve masrafları tahsil edilecekti” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑