Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şahin Talus: "Yüzde 62 ile Cumhurbaşkanımızı seçtireceğiz"

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, SKM Başkanı Alper Doğan ile birlikte il binasında basın açıklaması yaptı.

25 Nisan 2023 Saat: 15:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 407 kez okunmuştur

Şahin Talus: Yüzde 62 ile Cumhurbaşkanımızı seçtireceğiz
Şahin Talus: "Yüzde 62 ile Cumhurbaşkanımızı seçtireceğiz"

AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, SKM Başkanı Alper Doğan ile birlikte il binasında basın açıklaması yaptı. Partinin çalışmaları anlatan Talus, AK Parti’nin 20 yılda yaptığı hizmetleri ve gelinen noktada artık Türkiye’nin şahlanış döneminin başladığını kaydetti. Kocaeli’de Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 62 destek vereceğini belirten Talus, önümüzdeki hafta AK Parti’nin Kocaeli’de ne kadar oy alacağını açıklayacağını belirtti.

KISA SÜREDE ÇOK İŞ YAPTIK
1 Mart’a Cumhurbaşkanının oluru ile il başkanlığına atandığını belirten İl Başkanı Şahin Talus, “Göreve geldikten sonra 6 Şubat’a asrın felaketi olan depremler yaşandı. O dönemde belediyelerimiz bölgede ciddi çalışmalar yaptı. Seçim süreci başladı ve 152 aday adayımız oldu. Aday adaylarımızla temayül yoklaması yaptık, İzmit ve Körfez ilçe başkanlarımızı atadık, il ve ilçe SKM’leri tamamladık. SKM’lerde 700 kişi ile sahada çalıştık. Ardından 14 adayımız belirlendi. Çok kısa zamanda çalışmalarımızı sıkıntısız yaşadık.

MUHALEFET BUNLARI DÜŞÜNEMEZ
Son 20 yılda ülkemizi etkilen çok badirelere atlattık. Recep Tayyip Erdoğan bu badirelerin hiçbirini engel görmeden bugünlere geldik. Recep Tayyip Erdoğan açılıştan açılışa, projeden projeye, hizmetten hizmete koşuyor. Yaptığımız tüm hizmetlere seçim yatırımı diyorlar. Varsın desinler. Bu işler uzun süren bir mücadelenin ve hizmetin eseridir. Muhalefet bunları bırakın yapmayı düşünüp vaat edemez. Muhalefetten farkımız budur. Bu nedenle yaparsa AK Parti yapar sadece bir slogan değil muhalefetinde kabul ettiği bir gerçektir.

DEVLET YENİ İCAT ETMEDİ
Seçim beyannamemiz 500 sayfadan oluşuyor. Kocaeli ve Türkiye’deki vaatlerimizi, yapılan hizmetleri tek tek anlatan broşürler yaptık. Muhalefet beyannamemizi okusa vaat ettiklerinin yarısını konuşamazlardı. Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptıklarını devletin parası ile yaptılar diyor. Devlet yeni icat edilmedi. Elbette devletin parası ile yapılır. Partimizin yaptıklarını tek tek saysak buradan Marsa yol olur.

ŞAHLANIŞ DÖNEMİDİR
TOGG 7 yılda 1 milyon üretilecek. Buradan bütçeye katkı 1 trilyon bütçeye katkı demektir. Milli güvenliği bağımsızlaştırdık ve yurt dışına savunma sanayi ürünleri ihraç ettik. Karadeniz doğalgazını bulduk ve çıkardık, hizmete aldık. Dünya tarihine geçen bir rekorla 3 yılda doğalgazı çıkarttık. 35 yıl doğalgaz ihtiyacımızı karşılayacağız, yeni keşiflerle belki gaz faturasını hatamızda çıkaracağız. Bunun katkısı 1 trilyon dolar ülkemizde kalacak. Bu aşamaya gelmek 20 yılımızı aldı. Milletimiz adına yaptığımız bu çalışmalar ile artık şahlanış sürecindeyiz.

SANDIĞA GÖMECEĞİZ
Kocaeli açısından ne olacak. Ülkemizin kazancı Kocaeli’nin kazancıdır. Kocaeli bir Ar-Ge ve üretim merkezi olacak. sanayi ve üretimin merkez üssü zaten. Deniz, demir ve hava yolu üssü Kocaeli. Üretimin olduğu her projenin adresi olacaktır. Türkiye’nin 100 yılı aynı zamanda Kocaeli’nin yüzyılıdır. Bu seçim Türkiye’nin aydınlığını isteyenler ve karanlığı isteyenlerin seçimidir. Türkiye’yi tefecilere mahkum edenlerle Türkiye’yi üretime yönlendiren seçimidir. AK Parti Kocaeli teşkilatları olarak göreve geldiğimizden beri bu şuur ile çalışıyoruz. Birbirine benzemez, terör örgütleri, emperyalistlerle iş tutanları sandığa gömeceğiz.

EN BÜYÜK DESTEĞİ VERECEĞİZ
Kocaeli AK Parti olarak hedeflerimizi büyüttük. Şehir Hastanesi açılışında üç günlük kısa sürece 35 bin kişi ile Cumhurbaşkanımızı karşıladık. Cumhur İttifakı ortaklarımızla birlikte Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vereceğiz. Yüzde 62 ile Cumhurbaşkanımızı seçtireceğiz. Artan bir vekili alacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki hafta yapacağımız çalışma ile kaç oy alacağımızı açıklayacağız.

14 ADAYLA SAHADAYIZ
14 adayımız ile hep sahadayız. 14 adayı konuşulan tek partiyiz. Muhalefet açısından milletvekili sıralamasında seçilebilir noktada kadının adı yok. Bizde seçilecek sırada iki kadın adayımız var. Hedeflerimize ulaşmak için çok programlı bir kampanya sürdürüyoruz. 6 Şubat depremi nedeniyle kampanyamızı müziksiz yapıyoruz. Seçim barolarımızda müzik çalmıyoruz. Ama Kocaeli’nin her sokağında insanların evlerine gidiyoruz. Her vatandaşımızdan oy istiyoruz. 39 bin 639 depremzede Kocaeli’de bulunuyor. Hepsi ile tek tek görüşüyoruz. Onları yalnız bırakmıyoruz. Onların sıkıntılarını ve kederlerini içimizde hissediyoruz” dedi.

HİZBULLAH TERÖR ÖRGÜTÜDÜR
CHP İl Başkanı Bülent Sarı ile 23 Nisan’da yaşadığı polemik ile ilgili soruya yanıt veren Talus, “23 Nisan’da beraber Atatürk anıtına gittik. Bir bayram havası vardı. Bayramlarda polemik yapmaya gerek yok. Bayramı bayram gibi yaşamak lazım. Onlara gereken cevabı verdiğime inanıyorum” dedi. Hizbullah’ın terör örgütü olup olmadığı ile ilgili soruya yanıt veren Talus, “Hizbullah terör örgütüdür ve Hüda Par ile bir ilgisi yoktur” dedi.

ALİKAHYA KADIN DOĞUM, DİŞ HASTANESİ OLACAK
Şehir Hastanesinde poliklinik sayısının 5 bini geçtiğini ve yoğun bakımın dolduğunu ifade eden Talus, hastanenin çok iyi çalıştığını kaydetti. Şehir Hastanesinin açılışının ardından gündeme gelen hastanelerin kapanması konusuna da yanıt veren Talus, “Şu anda tüm hastanelerimiz hizmetlerine devam ediyor. Hiçbir hastanemiz kapanmayacak. Alikahya hastanesini de diş hastanesine dönüştüreceğiz. Hastanelerimiz özel hastane konumuna getirilecek. Tek kişilik yataklar olacak. Yeni sağlık çalışanları Kocaeli’ye gelecek” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑