Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Şahin Talus’tan İrfan Kurt’un paylaşımı için açıklama

AK Parti Belediye Meclis üyesi İrfan Kurt’un kamu çalışanları ile ilgili açıklaması ile ilgili İl Başkanı Şahin Talus açıklama yaptı. Kurt’un açıklamasının kabul edilir olmadığını, konu ile ilgili Kurt’an geniş çaplı izah isteyeceklerini söyledi.

22 Ağustos 2023 Saat: 22:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.051 kez okunmuştur

Şahin Talus’tan İrfan Kurt’un paylaşımı için açıklama
Şahin Talus’tan İrfan Kurt’un paylaşımı için açıklama

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın memurların toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde hükümetin verdiği teklife karşılık “Alınterinden tasarruf olmaz” açıklamasına Kandıra Belediye Meclis üyesi İrfan Kurt, “Ulan tarla mı kazıyorsunuz ne alınteri” cevabını vermesi üzerine, kamu çalışanları tepki gösterdi. Kurt’un açıklamasının ardından AK Parti İl Başkanı Şahin Talus açıklama yaptı.

“ASLA KABUL EDİLEMEZ”

 “Kandıra Belediyesi Meclis Üyesi arkadaşımızın Kamu Çalışanlarımız hakkında yapmış olduğu talihsiz beyanatı taaccüple takip ettik” diyen Talus, “Bütün kamu çalışanlarımızın emeği, alın teri, mücadelesi kutsaldır ve emeğe saygı bizim siyasetteki en büyük şiarlarımızdandır. Bir anlık refleks ve boşlukla yapılan bu açıklama asla kabul edilemez. Bu mühmelat beyanattan kendisinin de mahzun olduğu malumumuz olmakla beraber konunun geniş çaplı bir izahını muhakkak isteyeceğiz. Kuruluşumuzdan bu yana olduğu gibi tüm emekçilerimizin en büyük hamisi olmaya devam edecek, kimsenin kutsal olan alın teri ile verilen emeği hafife almasına müsade etmeyeceğimizi kamuoyunun bilgisine arz ederiz” dedi.

İRFAN KURT'UN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMI!

Memur Sen Başkanı Ali Yalçın’ın memurlar için söylediği "Emekten tasarruf olmaz" sözlerine  Kandıra ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İrfan Kurt ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yalçın’a tepki gösterdi. Kurt açıklamasında, “MEMUR-SEN BAŞKANI; ülkenin tapusunu verelim size ne dersin? Alın terinden tasarruf olmazmış. Ulan tarla mı kazıyorsunuz? Ne alın teri? Devlet dairelerine gelince sanki yaylaya gitmiş gibi oluyoruz. Klimalar gürül gürül çalışıyor. ALLAH’tan korkmuyorsanız bari kuldan utanın. Bir de utanmadan disiplin affı istiyormuşsunuz. Zaten millete karşı lakayt ve baştan savma davranış ile disiplinsizlik almış başını gidiyor. Vatandaşa bir sor bakalım devlet dairelerinden aldığı hizmetten memnun mu?” diye belirtti.

AK Parti Meclis üyesi İrfan Kurt’un sosyal medyada yaptığı açıklamaya tepki gelmesi nedeniyle Kurt, özür diledi ve paylaşımını sildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑