Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Saadet Partisi’nin Kandıra Adayı; Ramazan Nural Arslan

2014 yerel seçimlerinde Kandıra belediye başkan adayı olan Ramazan Nural Arslan, 2019 yerel seçimleri için yeniden sahalara çıkıyor.

14 Şubat 2019 Saat: 14:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.799 kez okunmuştur

Saadet Partisi’nin Kandıra Adayı; Ramazan Nural Arslan
Saadet Partisi’nin Kandıra Adayı; Ramazan Nural Arslan

Her ilçede ince eleyip sık dokuyarak adaylarını belirleyen Saadet Partisi, Kandıra’da da adayını açıkladı. 2014 yerel seçimlerinde de Kandıra belediye başkan adayı olan SP Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan, 2019 yerel seçimleri için yeniden belediye başkan adayı gösterildi. Kandıra’da oldukça sevilen ve her kesimden destek alan başarılı iş adamı Arslan, önümüzdeki günlerde seçim çalışmalarına başlayacak. 

ARSLAN KİMDİR?

1967 Kandıra doğumlu olan Ramazan Arslan, ilköğrenimini Kandıra, ortaöğrenimini İzmit İmam Hatip Orta Okulu’nda ve lise öğrenimini ise İzmit Mimar Sinan Lisesinde tamamladı. Ramazan Arslan siyasete Refah Partisi ile adımını attı. Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nde çeşitli görevlerde bulunan Arslan, son olarak Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanlığı yaptı. Aktif olarak siyasetin içinde yer alan Arslan aynı zamanda sporcu kimliğe sahip. Atletizm sporu yapan ve 100 metre koşan Arslan daha sonra çeşitli amatör takımlarda futbol oynadı. İş hayatına 1989 yılında Kandıra’da Hasman Gıda İnşaat Mobilya İmalat San. Tic. Ltd. Şti. adıyla faaliyete başladığı kültür mantarı üreten fabrikayı kurarak başlayan Arslan halen bu işine devam etmektedir. Nurcan Arslan ile evli olan Ramazan Arslan, Yağmur ve Malik adında iki çocuk babasıdır.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
YÜKSEL GÜRCAN 14.02.2019 16:46
Bu işin sonu mantar
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑