Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Saadet Partisi’nde kongre hazırlığı

Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan, 21 Kasım Pazar günü gerçekleştirecekleri Olağan Genel Kurul toplantısına tüm ilçe halkını davet etti.

11 Kasım 2021 Saat: 10:43
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.149 kez okunmuştur

Saadet Partisi’nde kongre hazırlığı
Saadet Partisi’nde kongre hazırlığı

Saadet Partisi Kandıra İlçe Teşkilatı, önceki akşam Kasım ayı divan toplantısında bir araya geldi. Parti binasında gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan ve yönetiminin yanı sıra geçtiğimiz dönem Saadet Partisi’nden milletvekili adayı olan Av. Fatih Polat da katıldı.
21 Kasım 2021 Pazar günü saat 13:00’de Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan 6. Olağan Genel Kurul Toplantısında yeniden aday olacağını belirten Başkan Arslan, yeni yönetim kurulu için çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Kongre öncesi yönetim kurulu üyelerimizle son divan toplantımızı gerçekleştirdik. Yeni yönetimde aramızda yer almayacak arkadaşlarımıza partimize katkıları ve emekleri için teşekkür ederiz.

Yeni dönemde tekrar aday olarak parti büyüklerimizin de destekleriyle milli görüş davamızı en yükseklere taşımaya gayret göstereceğiz. 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 13.00’de Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kongremize tüm ilçe halkını davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑