Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Saadet Partisi Kandıra’da Muhtarlarla Buluştu

Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın O Cafe’de muhtarlarla bir araya geldi.

20 Mart 2019 Saat: 16:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.223 kez okunmuştur

Saadet Partisi Kandıra’da Muhtarlarla Buluştu
Saadet Partisi Kandıra’da Muhtarlarla Buluştu

Kandıra Saadet Partisi’nin düzenlediği kahvaltı proğramında Saadet Partililer ve muhtarlar bir araya geldi. O Cafe’de bir araya gelen  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın’a, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Nural Arslan, İlçe Başkanı Haydar Bir ve Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış eşlik etti.

ARSLAN, MEMLEKETİMİZE EFENDİLİK YAPALIM

Proğramda konuşan Arslan, “Bizim insanımız hergün buradan otobüslerle sıkıntılar çekiyor. İzmit’e efendilik yapıyoruz. Artık memleketimize efendilik yapacağız. İş için uzaklara gidip sıkıntılar çekmeyeceğiz istihdamı burada yaratacağız. İnsanlarımız hastaneye gitmek için araç sıkıntı çekiyor. Gidiyor doktor bulamıyor. İnsanlarımız perişan halde, bu sebeple hastanemizi merkeze getireceğiz. Muhtar derneklerini tek bir çatı altında toplayarak tüm ihtiyaçları karşılayacak bir birim kuracağız. Köy yolları yapılacak ve İzmit’ten gelen köylü insanlarımıza gece geç saatte tek bir araba saati ayarlanacak ve vatandaş köyüne geç zamanda gitmenin sıkıntısını yaşamayacak. Ben hiçbir zaman A101. BİM gibi marketlerden alışveriş yapmadım. Yerli esnafımıza destek olalım, bu tür konularda hassas olursak yerli esnafımızı kalkındırmış oluruz”. diyerek katılım sağlayan muhtarlara, görevden ayrılacak olan muhtarlara ve muhtar adaylarına teşekkür etmeyi unutmadı.

 

GERİLİM SİYASETİ UYGULAMAYALIM

 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemizin ve Kocaeli’nin iyiliğine, güzelliğine ve barışa vesile olmasını temennisi ile konuşmasına başlayan Birol Aydın, “Sizler seçmen olarak aklı selimle hareket ederek   iyilerin arasında iyileri, faydalıların arasında en faydalıyı seçerek duygularımızla değil, aklımızla hareket edeceğiz. Önümüze fırsat sunuluyor bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Memleketini tanıyan, bilen insanlara, burada doğup büyüyenlere memleketi emanet edeceğiz. Seçime başka anlamlar yüklemeyelim. Gerilim siyaseti uygulamayalım. Kamplaşma, kutuplaşma, ötekileştirme dili kullanılıyorsa orada gerçeklerin üstü örtülüyor demektir. Bizim kendi sorunlarımız varken bunları çözümlemekle sorumlu iken, neden başka şeylerle bizim düşüncelerimizi yönlendirmelerine izin veriyoruz”.  ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK HAKSIZLIKTIR HAMASET

Aydın, “ Yöneticiler ve siyasetçiler mütemadiyen hamaset yapıyorlarsa, Milletin milli hassasiyetlerini galeyana getirip köpürtecek sözlerle meydanlarda arzu endam ediyorlarsa orada da akıl devre dışına itiliyordur. Akılla, düşünmeyle bir yol alacağız. Bir ülkeye yapılacak en büyük haksızlıktır” Hamaset dili” aklı bir kenara bıraktırmayın, duygu ve hissiyatla bu iş olmaz. Ülke ayağımızın altından kayıyor. Ülkemize ve şehrimize sahip çıkalım. Karamsarlığı ortadan kaldıralım. Karamsarlığı ortadan kaldıracak anlayış ve projeler ortaya koyalım. Kimlik siyaseti yapmayalım. Siyasi partiler birbirine düşman değil, birbirlerinin rakibidir. Ben nasıl daha iyisini yaparım diyen insanlardır buna başka anlam yüklemek uygun değil”. ifadelerine yer verdi.

AKLINIZ VE MANTIĞINIZLA HAREKET EDİN

 Kocaeli’nin potansiyeli çok yüksek, genç, dinamik nüfusumuz var. Bölge olarak merkezi konumdayız her türlü güzel bir şekilde değerlendirebiliriz. Ama kötülük ekmeyelim yeter ki. Bu potansiyeli iyi değerlendirelim dünyanın gözdesi haline gelebiliriz. Yapacağımız işlerimizi istişarelerle değerlendirerek yapalım. Nereye ne ihtiyaç varsa mühendisten önce orada yaşayan halka sorun ki yapacağınız iş yerini bulsun diyerek 31 Mart seçimlerinde aklınızla ve mantığınızla hareket edeceğinizi biliyor ve size güveniyorum diyerek desteklerinizi bekliyorum”.  dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑