Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Ramazan Dağtekin'den önemli mesajlar

Kandıra Gençlerbirliği Başkan Vekili Ramazan Dağtekin, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Geçen yıl elde edilen şampiyonlukla büyük onur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Dağtekin asıl işin bu yıl itibarıyla başlayacağını belirtti

21 Temmuz 2023 Saat: 14:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.186 kez okunmuştur

Ramazan Dağtekinden önemli mesajlar
Ramazan Dağtekin'den önemli mesajlar

Yeşil-Beyazlı kulübün en çok koşturan isimlerinden biri olan Başkan Vekili Ramazan Dağtekin Çağdaş Kocaeli Gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi; " Hiçbir başarı tesadüf değildir. Biz geçen yıl yola çıkarken şampiyonluğa inandık.

Teknik ekibimiz ve futbolcularımız bizi mahcup etmedi. Başkanımız Tansu Okan ve yönetim kurulu arkadaşlarımız ciddi mesai harcadı. Bizlere maddi-manevi destek veren herkese, özellikle Kandıra halkımıza ile taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. İç saha maçlarımızda ciddi taraftar desteği aldık.

Şampiyonluk maçımızı 4 bin seyirci izledi. Kısacası atalarımızın dediği gibi tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. İnandık ve başardık" dedi.

Dağtekin," Yönetim olarak gece-gündüz demeden Kandıra G.B için çabalıyoruz. Bundan asla şikayet etmiyoruz. Yaptığımız tüm faaliyetleri ve ziyaretleri kulübümüzün sosyal medya hesaplarından duyuruyoruz. Etkileşim sayımız on binlere ulaştı.

Gerek ülkemizde gerekse yurt dışında bulunan Kandıralı hemşehrilerimizin kulübümüzü takip etmesi ve destek vermesi bizlerin motivasyonu artırıyor. Yaptığımız çalışmalar ilgi ve takdir görüyor. Futbol haricinde basketbol, yüzme, kick boks branşlarında iyi yoldayız. Yeni tesisler için çalışmalarımız sürüyor.

Bu konuda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan bizim için büyük bir şans."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑