Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Ramazan Dağtekin, meclis üyeliği için başvurdu

Ramazan Dağtekin, AK Parti’den Kandıra için meclis üyesi aday adayı oldu

2 Aralık 2023 Saat: 13:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 861 kez okunmuştur

Ramazan Dağtekin, meclis üyeliği için başvurdu
Ramazan Dağtekin, meclis üyeliği için başvurdu

Yerel Seçim sürecinde aday adaylık başvuruları sürerken Ramazan Dağtekin, AK Parti’den Kandıra için meclis üyesi aday adayı oldu.

AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı’nda başvurusunu yapan Dağtekin, “Belediye Meclis üyeliği, yetki ve sorumluluklarını bilen üyeler için onurlu bir demokrasi görevidir. Meclis üyeleri seçildikleri ilçelerinin gelişimine, ilçe halkının refahına ve yaşam düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmalıdır.

Bu anlayışa uygun olarak yürütülen yerel yönetim faaliyetleri, ülkemizin ve Kandıra ilçemizin doğrudan kalkınmasına ve gelişimine katkıda bulunur. Önemli olan seçmenin oylarının yüklediği kul hakkı bilinci ve sorumluluğu ile görevini yerine getirmektir.

Bu bilinç ve yaklaşık 15 yıllık yerel yönetim belediye birikimim ile Cumhurbaşkanımızın Önderliğinde Siyasi hareketinin Çağ açtığı yoldan hizmet edebilmek için Kandıra belediye meclis üyeliğine aday adaylığımı açıkladığımı ifade ederim. Doğduğum büyüdüğüm ve ailemizin yaklaşık 30 yılı aşkındır ticaret faaliyetinin sürdürdüğü ilçemizde vatandaşlarımızın güvenine laik olmaya çalışacağım. Göreve talip olan tüm Belediye Meclis üyesi aday adayların yollarının açık, başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

RAMAZAN DAĞTEKİN KİMDİR?
1987 Kandıra doğumlu Ramazan Dağtekin, ilk ve orta öğrenimini Kandıra'da tamamlamıştır.

Kocaeli İzmit Mesleki Endüstri Meslek Lisesinden mezun olmuş, Kocaeli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda Önlisans öğrenimini bitirmiştir.

Ailesi 30 yılı aşkın süredir Kandıra'da esnaflık ve ticaret faaliyetini sürdürmektedir.

2011 yılından bu yana İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. Eşi Sağlık Bakanlığı Aile Sağlığı Merkezinde ebe olarak çalışmaktadır.

Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Kulübünde Başkan Vekilliği yanı sıra, Kocaeli Kandıralılar Derneği üyesidir ve Denetim Kurulunda görev almaktadır. Kocaelispor kongre üyeliğine de devam etmektedir.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑