Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Polonya’daki hastanelerde staj yaptılar

Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, “Avrupa Hastaneleri’nde Parenteral İlaç Uygulamaları” stajlarını Polonya'nın Wroclaw şehrinde yaptı.

9 Mart 2016 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.751 kez okunmuştur

Polonya’daki hastanelerde staj yaptılar
Polonya’daki hastanelerde staj yaptılar

Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 14-27 Şubat 2016 tarihlerinde 14 gün boyunca Polonya'nın Wroclaw şehrinde, Erasmus etkinlikleri çerçevesinde yürütülen Avrupa Hastanelerinde Parenteral İlaç Uygulamaları Stajı’nı gerçekleştirdi. Sağlık Hizmetleri Alanı Öğretmeni Özbir Yörenti ve Hemşirelik Alanı öğrencilerinden Abdüssamed Topuz, Eda Nur Arslan, Esmanur Kurtoğlu, Esra Akyüz, Nisa Akkaya, Simay Altınay, Talha Arı, Cenk Nayır, Yaren Öztürk ve Zehra Memiş, hem Polonya’daki sağlık sistemini tanıdı hem de hemşirelik hizmetlerini gördü.

FARKLI ÜLKELERDE DEVAM EDECEK

Ziyaret edilen sağlık kuruluşlarındaki hastalık tedavilerini, parenteral uygulamaları ve sağlık personelinin hastaya yaklaşımlarını yakından inceleme fırsatı bulan öğrenciler, yapılan kültür gezileriyle de tarihi yerlerini görüp Polonya’nın coğrafi ve kültürel özellikleri hakkında bilgi sahibi oldular. Öte yandan proje çalışmalarına Mart ayında Acil Sağlık Hizmetleri alanı öğrencileri ile Almanya’da, Nisan ayında Hemşirelik alanı öğrencileri ile Çek Cumhuriyeti’nde ve Mayıs ayında Acil Sağlık Hizmetleri Alanı öğrencileri ile Romanya’da devam edilecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑