Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Poliste tablet dönemi başladı

Bilişim teknolojisindeki gelişmeleri takip eden Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü, bünyesine eklediği 3 tablet bilgisayar ile sorgulamaları kısa sürede yapmaya başladı.

12 Mart 2014 Saat: 17:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.400 kez okunmuştur

Poliste tablet dönemi başladı
Poliste tablet dönemi başladı
Kandıra Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından alınan ve ilçe emniyet müdürlüğüne hibe edilen 3 tablet bilgisayar, polis ekipleri tarafından kullanılmaya başlandı. Tablet bilgisayarlar ile araç sorgusu, GBT, şahıs sorgusu ve silah sorgusu araç başında sürücüleri bekletmeden kısa sürede yapılacak.
MERKEZDEN İZLENEBİLECEK Trafik ekiplerinin tablet bilgisayarlar ile donatılmasıyla birlikte denetimlerde kesilen cezaların, elle sisteme aktarılması esnasında yaşanan gecikme ve hatalar ile gereksiz işlemler ortadan kalkacak. Yollarda kontrol yapan trafik polisleri durdurdukları sürücü ve araca ait kayıtları tablet bilgisayarlar sayesinde anında sorgulayabilecek. Devriye gezen polislere de avantaj sağlayacak olan tabletler ile şüpheli görülen şahısların anında kimlik sorgulamaları yapılabilecek. Tablet bilgisayarların bulunduğu tüm polis araçları ve yaptıkları işlemler de merkezden izlenebilecek. Yetkililer, bu şekilde cezaların daha caydırıcı ve uygulanabilir hale gelebileceğini ifade ediyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑