Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Plajda güneşlenirken araba altında kaldı

Kandıra

5 Temmuz 2012 Saat: 17:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.912 kez okunmuştur

Plajda güneşlenirken araba altında kaldı
Plajda güneşlenirken araba altında kaldı
Kandıra Cebeci Plajı’nda meydana gelen trajikomik olayda bir kişi yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Kandıra Cebeci Plajı’nda denize girdikten sonra güneşlenmek için kumun üzerinde güneşlenen, kimliği henüz belirlenemeyen orta yaşlardaki erkek şahıs, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cankurtaran aracının altında kalarak yaşamını yitirdi. İddiaya göre belediyede çalışan Mustafa Doğru idaresindeki 58 NZ 031 plakalı araçtaki cankurtaran ekibi, plajdaki görev yerine gitmek üzere 4x4 araçla kumsala girdi. Kumsalda güneşlenen şahsı göremeyen araç sürücüsü, ismi henüz öğrenilemeyen şahsın üzerinden geçti.
KURTARILAMADI Yaşanan kaza nedeniyle plajda büyük panik yaşanırken ilk müdahale yine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi cankurtaran ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı şahıs, olay yerine çağrılan ambulansla Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Göğüs kafeslerinde kırıklar oluşan talihsiz şahıs, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Henüz Kimliği belirlenemeyen vatandaşın üzerinden geçen araç sürücüsü Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
KİMLİĞİ BELİRLENEMEDİ Cebeciye tatil için gelen cankurtaran ekiplerinin araçlarının üzerinden geçmesiyle hayatını kaybeden henüz kimliği belirlenemeyen vatandaşın kimlik bilgilerine ulaşmak için Cebeci Camii’nden sürekli anons yapılmaya başlandı. Jandarma ekipleri, sürekli kazda hayatını kaybeden kişinin eşkalini tarif ediyor. Yapılan anotsa 50-55 yaşlarında ak saçlı ve ak top sakallı 1,70 boylarında açık renkli bir tişörtü bulunan bu kişiyi tanıyanlarının Cebeci muhtarlığına müracaat etmesi isteniyor. Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kandıra Devlet Hastanesine Morguna kaldırıldı.
CEBECİ HALKI ÖFKELİ Cebeci halkı son 2 hafta da Cebeci plajında yaşanan bu olumsuz olaylar karşısında cankurtaran ekiplerine sitem etti. Önceki hafta Hendekli Ömer Dursun itfaiye ekiplerinin ilgisizliği sonucunda boğulduğu iddia edilirken cankurtaran ekiplerinin plajdaki dikkatsizliği sonucunda Henüz kimliği belli olmayan vatandaşın üzerinden itfaiye aracının geçmesiyle hayatını kaybetmesi Cebeci sakinlerini ve tatilcileri isyan ettirdi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personelinin 24 saat mesai yaptıktan sonra yaz dönemlerinde bir de plajlarda cankurtaran olarak görev yapmaları ve birçoğunun yüzme dahi bilmediği iddia edilirken, İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan konuyla ilgili açıklama bekleniyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑