Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Park Lunasan bayramın ilk günü kapılarını açıyor

Park Lunasan bu sezon kapılarını erken açıyor. Her yıl 23 Nisan tarihinde açılan lunapark, Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan saat 11.00’de kapılarını açacak.

7 Nisan 2024 Saat: 02:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 853 kez okunmuştur

Park Lunasan bayramın ilk günü kapılarını açıyor
Park Lunasan bayramın ilk günü kapılarını açıyor

İlimizde geçmişten bu yana eğlence denince akla ilk gelen mekanlarından bir tanesi olan Park Lunasan, kapılarını Ramazan Bayramının ilk günü olan 10 Nisan saat 11.00’de tüm vatandaşlara açıyor. Bugünden itibaren açılış saati ise 12.00 olarak güncellenecek. Lunapark ekim ayı sonuna kadar aktivitelerine devam edecek.

Alınan bilgilere göre Lunapark’ta ot biçme ve eğlence aletlerinin temizlik işlemleri devam ediyor. Bu sezon yaklaşık 35 adet oyuncak ve çocuk oyuncakları aktif olarak misafirlere hizmet verecek. Lunapark alanı içinde kafetarya, dondurma, kumpir tezgahları gibi alanlarda da aileler vakit geçirebilecek. Yaşanan ekonomik gelişmeler sebebiyle oyuncak ücretleri geçtiğimiz yıla göre artış gösterdi.

Park Lunasan için ana kapı olan Kocaeli Fuarı Sivil Toplum Merkezi karşısında yer alan kapı Millet Bahçesi yapımı sebebiyle bu yıl kullanılamayacak. Lunapark’a girmek isteyen vatandaşlar yine fuar içerisinde yer alan Leyla Atakan Kültür ve Eğitim Merkezi karşısında yer alan kapıdan lunaparka giriş yapabilecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑