Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Özgür Özel Kandıra’da! “Bu ittifakın bayrağı Türk Bayrağıdır”

CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, “Atatürk söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Bu ittifak ülkesinin birliğini bütünlüğünü tartıştırmayan bir ittifak. Bu ittifakın bayrağı Türk Bayrağıdır.

10 Mayıs 2023 Saat: 18:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.722 kez okunmuştur

Özgür Özel Kandıra’da! “Bu ittifakın bayrağı Türk Bayrağıdır”
Özgür Özel Kandıra’da! “Bu ittifakın bayrağı Türk Bayrağıdır”

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri öncesinde Millet İttifakı kurmaylarını Kocaelililer ile buluşturmaya devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Örgütü, bu kez CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel ile bugün saat 15.00’da Kandıra Şehit Binbaşı Sonat Güzel Kapalı Spor Salonu’nun batısındaki miting alanında düzenlenecek Kandıra Halk Buluşması’nda Kocaeli’den “Sana Söz” dedi. Ardından İzmit Bekirdere SKM açılışına katıldı. Açılış programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet CHP Kocaeli il örgütü, Millet İttifakı üyelerinin il temsilcileri ve Millet İttifakı milletvekilleri, çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesi vatandaşlar her şey çok güzel olacak sloganları attı.

“SEÇİMDEN SONRA CEBİNİZDE OLACAK”

Açılış sırasında konuşan CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, “Emeklilerin keyfi yerinde çünkü adayları var. Normalde sıkıntı büyük çünkü bu maaşla geçinilmez. Emekliler ne yapacaklarını iyi biliyorlar. Emekliler beşli çetenin zenginlerin adayı Recep Tayyip Erdoğan’a değil emeklilerin adayı Kemal Bey’e mührü basacaklar. 7 Haziran 2015’ten beri Kemal Bey emeklilere iki bayramda birer ikramiye verilecek dedi. Kemal Bey bunu Ramazan’dan önce asgari ücret verilecek dedi. Seçimden sonra cebinizde olacak. Sadece emeklilerin yüzü gülmeyecek. Bugün İzmit’te pazarlar kurulup dağılıyor. Pazar dağılırken 15 tane teyze bekliyor ki pazar dağılsın. Elinde bir kaşkol yüzüne doluyor ezik domates topluyor. Ertesi sabah torununa yumurtasız menemen yapıyor. Bu memlekette yokluktan yoksulluktan utanan ve bunu ortadan kaldırmaya ant içmiş insanlar var. Başında da Kemal Kılıçdaroğlu var.

“ALTIN KORUMALI MEVDUAT”
Aile sigortası diyoruz. Bunu da aştın kart ile anlatıyoruz. Yani bir ailede asgari ücret yoksa onu tamamlarken aktın kart ile yapacağız. Bir ailede hiç gelir yoksa aktın kart ile tamamlanacak. Biz bu ülkede yumurtasız menemen dönemini ortadan kaldıracağız. Asgari ücret yüksekse oraya tamamlarız. Altın yüksekse ona tamamlarız. Zenginin kur korumalı mevduatı varsa garibanında altın korumalı mevduatı var. 180 liraya satılan peynir 90 liraya satılacak. Enflasyon canavarına hep birlikte pes dedirteceğiz. Bu kartın altını ile AKP altınını karıştırmayın. Onlar seçimden önce yoksulluğu kullanarak rant yapıyorlar. Biz yoksulluğu yok etmek için vereceğiz bu kartı.

“BAKANIN DEĞİL VATANIN EVLATLARI FAYDALANACAK”
Cumhuriyetin yüzüncü yılında hastane randevusu alamıyoruz. Söz veriyoruz bu işi de 6 ay içinde bitiriyoruz. Ayrıca köydeki okulları kapattılar öğretmenleri atamadılar. Öğretmensiz köy bırakmayacağız. Köylere bir ziraat mühendisi ve veteriner göndererek ihtiyaç halinde ücretsiz hizmet vererek köylünün tüm sorunlarını çözeceğiz. 2002 yılından beri AKP’nin söz verip ÖTV’siz mazotu zengin bakan evlatlarına verdiği mazot devri pazar günü son bulacak. Pazar günü bu devir kapanıyor. Bakanın değil vatanın evlatları bu mazottan faydalanacak. Ne demiş Atatürk söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Burada omuz omuzayız. Bu ittifak ülkesinin birliğini bütünlüğünü tartıştırmayan bir ittifak. Bu ittifakın bayrağı Türk Bayrağıdır. Kendi hemşerilerine taş atan eller değil kalp yapan eller kazanacak” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑