Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Özel öğrencilerin karne sevinci

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin karne sevincine ortak oldu.

15 Haziran 2019 Saat: 21:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.962 kez okunmuştur

Özel öğrencilerin karne sevinci
Özel öğrencilerin karne sevinci

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin karne heyecanlarına ortak oldu. Öğrencilerin karneleri tek tek kontrol ederek, öğrencilere takdim eden Başkan Turan, ‘’Bakıyorum ki karneleriniz güzel. Bir yıl boyunca özverili bir şekilde derslerinize çalışmışsınız. Tatilde öğretmenlerinizin verdikleri ödevleri ve tekrarları yapmayı unutmayın.’’ diyen Başkan Turan, ‘’Gençlerimiz 2023, 2053, 2071 hedeflerine doğru, büyük ve güçlü Türkiye için yetişiyorlar." dedi.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİSİNİZ

Öğrencilerin karne heyecanlarını Başkan Adnan Turan ile birlikte Kandıra METEM Müdür Yardımcıları Seyfi Aksoy ve Taner Yaman, Kimya Alan Şefi Osman Yıldırım, Öğretmenler Tuba Papak ve Tuba Diler paylaştılar.  Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak adına ciddi çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Gençlerimiz ülkemizin geleceği.

DESTEK SÖZÜ

Geleceğimizi daha parlak hale getirebilmek için gençlerimizin daha güzel eğitim almaları gerekiyor.  Bizde bu konuda elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bugün öğrencilerimiz karne heyecanı yaşıyor. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz Merve Nur Kaçan, Gürkan Yılmaz, Erkut Fidan, Umut Akıncı’ya ve öğrencilerimize en büyük desteği veren öğretmenlerimiz Tuba Papak ve Tuba Diler’e  çok teşekkür ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑