Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Özel öğrenciler hünerlerini sergiledi

Kandıra Zafer İlkokulu’nun zihinsel engelli öğrencileri için bir program düzenlendi. Programda okulun sekiz özel öğrencisi çeşitli oyunlar sergileyerek tüm hünerlerini göstermiş oldu.

4 Mart 2013 Saat: 16:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.528 kez okunmuştur

Özel öğrenciler hünerlerini sergiledi
Özel öğrenciler hünerlerini sergiledi

Kandıra Zafer İlkokulu’nda eğitim gören sekiz zihinsel engelli öğrenci için, okul müdürü Faruk Özaydın tarafından anlamlı bir program düzenlendi. Programa Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Emniyet Müdürü Yücel Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, Mal Müdürü Vekili Ebru Leblebici, ÇYDD Kandıra Şube Müdürü Sevim Deren, KMYO Öğretim Görevlisi Abdülkadir Cesur, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
ENGELLİ OLMANIN ZORLUKLARI Düzenlenen programda engelli olmanın zorlukları, ailelerinin çektikleri sıkıntılar ve engellilerin topluma kazandırılmaları için neler yapılması gerektiği gibi konularda sunum yapıldı. Ardından özel öğrenciler birbirinden güzel hünerlerini sergiledi. Programda konuşma yapan Kaymakam Erdoğan, özel çocukların hem bedensel hem de zihinsel anlamda gelişim sağlamaları için çaba harcayan öğrenci velilerine ve okul öğretmenlerine teşekkür etti.
FEDAKARLIK İSTİYOR Özel çocuk yetiştirmenin özellikle aile için çok fedakarlık ve özveri istediğine değinen Erdoğan, “Gönül ister ki bu çocuklarımızı çok daha iyi şartlarda eğitelim. Şükürler olsun, devletimizin imkanları her geçen gün eskiye göre biraz daha iyileşiyor. Özel çocuklarımıza ilerleyen süreçte devlet olarak çok daha iyi imkanların sağlanacağına inanıyorum” dedi. Program Kaymakam Erdoğan, Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Mal Müdürü Vekili Ebru Leblebici ve katılımcılar tarafından özel öğrencilere çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑