Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Özbek, tekrar güven tazeledi

Kandıra İmam Hatip Liseliler Derneği, genel kurul toplantısını önceki gün Şefik Cami altındaki toplantı salonunda gerçekleştirdi. Özbek yeniden güven tazeledi.

13 Mayıs 2013 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.352 kez okunmuştur

Özbek, tekrar güven tazeledi
Özbek, tekrar güven tazeledi
Şefik Cami altındaki toplantı salonunda gerçekleşen olağan genel kurula 33 üyeden 20’si katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla divan başkanı ve katip üyeler seçildi. Kongrede divan başkanı Sabahattin Yaşar olurken, katip üyeliği ise İlhan Erbay ve Ahmet Ergül yürüttü. Derneğin faaliyet raporlarının okunmasıyla seçime geçildi. Tek listeyle seçime giren Özbek, güven tazeledi. 20 üyenin oy kullandığı kongrede yeni yönetim şu şekilde belirlendi; Halil Özbek, Muhammet Buruş, Mazlum Öztürk, İbrahim Yılmaz ve Mustafa Tümer.
ASIM’IN NESLİNİ YETİŞTİRECEĞİZ Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Başkan Halil Özbek, 2010 ve 2013 yılına kadar yaptığı faaliyetleri anlattı. Özbek; “Öncelikle tekrar beni başkanlığa layık gördüğünüz için değerli üyelerimize teşekkür ederim. İmam Hatip okullarının tekrar eski gücüne kavuşması için bugüne kadar çok faydalı girişimlerimiz oldu. Bundan sonrada Asım’ın neslini yetiştirmek için kolları sıvadık ve yeniden yollara düştük. Şu anda 33 tane üyemiz var ama inşallah sayımız her geçen gün artacak ve bu yöndeki çalışmalarımız hızlanacak” dedi. Özbek, daha sonra gelecekteki faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve lider kadro yetiştirecek evleri hayata geçirmenin en büyük hayali olduğunu belirtti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑