Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Özaydın ve Şentürk Hukuk Bürosu açılışına yoğun katılım

Kocaeli'de iki lise arkadaşı Zehra Özaydın ve Bengisu Şentürk, Körfez Fen Lisesinde birlikte okudu ve yıllar sonra birlikte bir hukuk bürosu açtılar

28 Ocak 2024 Saat: 22:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.748 kez okunmuştur

Özaydın ve Şentürk Hukuk Bürosu açılışına yoğun katılım
Özaydın ve Şentürk Hukuk Bürosu açılışına yoğun katılım

Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi Atatürk Bulvarı Bahar Apartmanı A blokta bulunan Özaydın & Şentürk Hukuk ve Danışmanlık Bürosu’nun açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Avukat Zehra Özaydın ve Avukat Bengisu Şentürk'ün ortak olduğu hukuk bürosu açılış kurdelesini Kocaeli Barosu Başkanı Av. Mehmet Gül, Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran, Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akalın, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı CHP aday adayı Keramettin Gençtürk; üstatları Ak Parti Milletvekili aday adayı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, İzmit Belediye Meclisi Üyesi CHP aday adayı Av. Mehmet Nazım Gençtürk ile birlikte kestiler.

ŞÜPHEM YOK
Açılışta konuşan Kocaeli Barosu Başkanı Av. Mehmet Gül, yeni hukuk bürosunun hayırlı olmasını diledi. Sözlerinin devamında “Mesleği gereği gibi, en iyi şekilde yapacağınıza inancım sonsuzdur. Avukatların aslında en temel görevi olan mevzuatımızda da yer aldığı üzere hukukun üstünlüğü ve ideal hukuk devletine ulaşma noktasında diğer meslektaşlarımıza ve biz barolara omuz vereceğinize dair en ufak bir şüphem yok. Bu büronun, Kocaeli halkına ve tüm Kocaeli’ye hizmet edeceğine inanıyorum. Açılışta bizleri yalnız bırakmayan, değerli avukatlarımız ve konuklarımıza teşekkür ediyorum. Hukuk büromuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET
Açılış sonrası açıklama yapan hukuk bürosunun ortakları Avukat Zehra Özaydın ve Avukat Bengisu Şentürk ise "Bugün iki kadın ortak olarak yeni bir hukuk bürosu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu yaşamamızda ışık olan başta Mustafa Kemal Atatürk ve ilk kadın avukatımız Süreyya Ağaoğlu’nu da saygıyla anmak isteriz. Hukukun ve Adaletin üstünlüğünü savunacağımız bu büroda, hukukun her alanında, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz.

GENİŞ KATILIM
Açılışımıza katılan, bizi onurlandıran Kocaeli Barosu Başkanı Av. Mehmet Gül, Kandıra Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran, Kandıra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akalın, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve İlçe yöneticileri, Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Alper Tokgöz ve İlçe Yöneticileri, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay ve ilçe yöneticileri, Saadet partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Arslan, Yeniden Refah Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ünal Er, Mhp Kandıra ilçe başkanı Emrah Çolak, BBP Kandıra ilçe başkanı Murat Küçükteber,CHP İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Emre Andız, CHP Kocaeli Belediye Başkanı Aday Adayı Keramettin Gençtürk, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kızmaz,İsu Kandıra şube müdürü Cemalettin Ölmez,Eğitim Birsen Kocaeli yöneticisi Tayfun Eski,Eğitim Birsen Kandıra temsilcisi Serhat Özkaya ve iştirak edemeseler de nazik hediyeleriyle tebrik mesajlarını ileten tüm davetlilere teşekkür ediyoruz. Hukuk büromuzun Kocaeli'ne hayırlı olmasını diliyoruz" dediler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑