Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Ortaokullarda şampiyon Karamürsel

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ortaokullar arası bilgi ve kültür yarışmasında 190 puanla Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu şampiyon oldu. Kandıra ise 110 puanda kaldı.

8 Mayıs 2014 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.830 kez okunmuştur

Ortaokullarda şampiyon Karamürsel
Ortaokullarda şampiyon Karamürsel
Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ortaokullar arası bilgi ve kültür yarışması Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. İlçelerde yapılan yarışmalardan sonra finale kalan okullar arasında gerçekleştirilen yarışmaya İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, şube müdürleri, okul öğrenci ve öğretmenleri katıldı. Toplam 20 sorunun sorulduğu yarışmanın jüri üyeliğini İmdat Akbaba, Habib İlaslan, İsmail Demircan ve Ünal Demir üstlendi. Yarışmanın birincisi 190 puanla Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu oldu.
KIYASIYA MÜCADELE Kıyasıya geçen yarışmada birinciliği 190 puanla Kramürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu elde ederken 170 puanla ikinci olan Gebze Koç Ortaokulu ve İzmit Özel Seymen Ortaokulu'na eşitlik bozulana kadar 6 soru daha soruldu. Sonrasında ikinciliği Özel Seymen ortaokulu elde ederken üçüncü ise Gebze Koç Ortaokulu oldu.
Okulların Puan Durumu: Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu: 190 İzmit Özel Seymen Ortaokulu: 170 Gebze Koç Ortaokulu:170 Başiskele Özel Conkbayırı Ortaokulu: 160 Darıca Özel Bilge Ortaokulu: 150 Dernce Kocaeli Öğretmenler Ortaokulu: 150 Gölcük Demirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu: 140 Çayırova Tahsin Tarhan Ortaokulu:140 Kartepe Derbent Ortaokulu: 120 Körfez Özel Körfezim Ortaokulu: 130 Kandıra Karaağaç Ortaokulu: 110 Dilovası Hasan Ali Yücel Ortokulu: 90
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑