Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Ormanlık alanda cesedi bulundu

Kandıra Akçaova Mahallesi’ne bağlı Aladağ mevkiinde mantar toplamak için ormana gittiği öğrenilen Fehmi Ateş (70), ormanda ölü olarak bulundu.

22 Eylül 2014 Saat: 17:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.096 kez okunmuştur

Ormanlık alanda cesedi bulundu
Ormanlık alanda cesedi bulundu
Alınan bilgilere göre Kandıra Akçaova Mahallesi’nde ikamet eden Fehmi Ateş (70), bu sabah saatlerinde mantar toplamak için Aladağ mevkiindeki ormanlık alana gitti. Akşam saatlerinde yoldan geçmekte olan vatandaşlar, ormanlık alanda yerde hareketsiz yatan birini fark etti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ateş’in saatler önce hayatını kaybettiğini belirledi.
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR Ateş Taşçılık’ın sahibi olduğu öğrenilen Fehmi Ateş, evli ve 2 çocuk babasıydı. Uzun yıllardır kalp rahatsızlığı olan Ateş’in 2 ay önce de ciğerlerinin su toplaması nedeniyle tedavi gördüğü öğrenildi. Ateş’in cenazesi Kandıra İlçe Jandarma ekiplerinin ve Cumhuriyet Savcılığının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Akçaova Camii morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından ölüm nedeninin tespiti için İstanbul Adli Tıp’a gönderildi. Savcılık ve İlçe Jandarma ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑