Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Organik kurbanlık Kandıra Koçyiğit Besicilik’te

Kandıra Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmet veren Koçyiğit Kasap, doğal ortamda, temiz ve nezih bir ortamda yetiştirilen kurbanlıklar satıyor ve kesimini de yapıyor.

11 Mayıs 2024 Saat: 13:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.383 kez okunmuştur

Organik kurbanlık Kandıra Koçyiğit Besicilik’te
Organik kurbanlık Kandıra Koçyiğit Besicilik’te

Bölgemizin en hijyenik kurban kesim alanına sahip olan Koçyiğit Besicilik, Kandıra’ya bağlı Bozburun Köyü’nde organik besinlerle en sağlıklı kurbanlıkları yetiştiriyor. 

Kandıra Bozburun köyünde besi ve kurban işleriyle 16 yılı aşkın hizmet veren Şenol Koçyiğit, İlçemizin başarılı iş adamlarından, aynı zamanda Koçyiğit Kasap’ın da sahibi. Koçyiğit, Kandıra’nın en büyük ve en modern besi çiftliğinde sağlıklı hayvanlar yetiştiriyor.

Kandıra Bozburun Köyü’nde 2008 yılından bugüne kurduğu çiftliğinde kurbanlık hayvan yetiştiriyor, doğal ortamda, temiz ve nezih bir ortamda yetiştirilen kurbanlıklar satıyor ve kesimini de yapıyor. Uzun yıllardır hayvan yetiştiriciliğini yapan Koçyiğit, kendi çiftliğinde yetiştirdiği doğal hayvanları halkımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Mayıs ayı itibariyle başlayacak kurbanlık kayıtları için, siz de Kandıra’nın en modern ve en hijyenik besi çiftliğini görmek ve kurbanlıklarınızı seçmek isterseniz; Kandıra Bozburun Köyü adresindeki çiftliği 0531 434 70 35 - 0532 424 05 41 nolu GSM numarasından ulaşarak ziyaret edebilirsiniz.

Müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde tutulduğu Koçyiğit Besicilik’te kesimler yeni model mezbahanede yere değmeden poşet teslim ve ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Kurban satış fiyatları; tosunun hisse satış fiyatı 30 kiloda 18 bin, 35 kiloda 20 bin, 40 kiloda 22 bin, 45 kiloda 23 bin, 50 kiloda 25 bin lira.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑