Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Olimpiyatlarda Kandıra farkı

Kandıra Bozburun İ.Ö.O öğrencileri Serkan Açıkgöz, Burak İleri ve Çerçili Sefa Sirmen İ.Ö.O Teknoloji tasarım öğretmeni Alpay Şimşek'in hazırladığı proje ilimizi tem...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.529 kez okunmuştur

Olimpiyatlarda Kandıra farkı
Olimpiyatlarda Kandıra farkı

Kandıra Bozburun İ.Ö.O öğrencileri Serkan Açıkgöz, Burak İleri ve Çerçili Sefa Sirmen İ.Ö.O Teknoloji tasarım öğretmeni Alpay Şimşek’in hazırladığı proje ilimizi temsil etti.

 

Ünal CANKURT

Kandıra Eğitimde başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Analiz Kandıra Zafer İ.Ö.O da okuyan 5. sınıf öğrencisi Burak Duran büyük bir başarıya imza attı. Analiz Yayıncılığı Türkiye genelinde okullarda Başarı değerlendirme sınavı yapıldı. Her İl ve İlçe’den toplam 87 bin öğrencinin katıldığı Başarı değerlendirme sınavında Türkiye ve İl birincisi Kandıra Zafer İ.Ö.O 5/A sınıfı öğrencisi Burak Duran birinci olarak okulunun adını başarıya taşıdı. Kandıra Zafer İ.Ö.O 5. sınıf öğrencisi Dilruba Kılıç ise İl ikincisi olarak okulunun başarısını gösterdiler. Bozburun İlköğretim Okulu, Serkan Açıkgöz, Burak İleri ve Çerçili Sefa Sirmen İ.Ö.O Teknoloji tasarım öğretmeni Alpay Şimşek 2009 Uluslararası Tasarım Olimpiyatında ilimizi temsil etme başarısına ulaştı.

 

3 bin 600 projeden

Yarışmaya katılan 21 ülke, 701 okul ve yaklaşık 3600 proje arasından finale kalmaya başaran Kandıra Bozburun İ.Ö.O, Ankara ANKMALL alışveriş merkezinde düzenlenen ve önceki ün sona eren finallere Sihirli Sopa (Magic Stick) projesiyle boy gösterdi. Heyeti Ankara’ya uğurlayan Bozburun İ.Ö.O müdürü Mustafa Kızmaz, bu başarıdan çok mutlu olduğunu ve öğrencileri ile gurur duyduğunu dile getirdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑