Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Olgunlarda finalin adı belli oldu

Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası’nda finale çıkan takımlar belli oldu.

5 Temmuz 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.585 kez okunmuştur

Olgunlarda finalin adı belli oldu
Olgunlarda finalin adı belli oldu
Yarı final maçları sonunda Yörünge İnşaat`ı 9-3 mağlup eden İkram Kebap ile son şampiyon CA Alkan Mobilya`yı 6-2 yenen Aysu Otomatik Kapı, finale yükseldi. Final maçı 7 Temmuz Pazar günü saat 21.00`da oynanacak
İKRAM`DA HARUN ŞOV Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası`nda finale çıkan takımlar belli oldu. İlk yarı final maçında son 3 turnuvada da yarı final gören İkram Kebap ile turnuvanın flaş takımı Yörünge İnşaat takımları karşılaştı. Maçın kalan 20 dakikasına 2-2`lik eşitlik ile girilmesine karşın İkram Kebap`ın usta ayakları maçın son bölümünde üst üste goller buldu ve Yörünge İnşaat`ı 9-3 mağlup ederek ilk finalist oldu. İkram Kebap`ta günün en etkili ismi Harun Kayraldağ`dı. Attığı 4 gol ile yıldızlaşan Harun`a, golcü isim Ziyaülhak 2, Aydın Taşın, İbrahim Çetinkaya ve Hüseyin Aslar 1`er golle eşlik etti. Bordo mavililerin gollerini ise Engin Öztonga (2) ve Mert Alkan kaydetti.
AYSU ŞAMPİYONU DEVİRDİ İkinci yarı final maçında Kandıra temsilcisi Aysu Otomatik Kapı ile geçen yılın şampiyonu CA Alkan Mobilya karşılaştı. Turnuvanın en iddialı iki takımının mücadelesi adeta nefesleri kesti. Bu sezon Süper Amatör`de şampiyonluk parolası ile yola çıkan Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor`un da kadrosunda yer alan Yavuz Kibar Çiftçi, Hakan Tan ve Ümit Kahya`lı Aysu Otomatik Kapı, turnuvada son 12 maçtır yenilmeyen son şampiyon CA Alkan Mobilya`yı 6-2 ile devirmeyi başardı. Spor yazarı Abdullah Malçok`un oluşturduğu, geniş ve kaliteli bir kadroya sahip olan Aysu`nun gollerinden üçünü Ümit Kahya, diğer golleri ise Serkan Yeter, Tuncay Boz ve Yavuz Kibar Çiftçi kaydetti. 13. maçında yenilgi ile tanışan CA Alkan Mobilya`da ise golleri Ferhat Çiçek ve Turan Taşkın kaydetti.
FİNAL PAZAR GÜNÜ Bu yıl yedincisi düzenlenen Olgunlar Turnuvası`nda artık sona gelindi. Turnuvanın 3.`lük ve final maçı pazar akşamı saat 21.00`da başlayacak. Bu maçtan önce Yörünge İnşaat ile CA Alkan Mobilya 3.`lük maçında bir araya gelecek. Olgunlar Turnuvası`nın kapanışında da görsel bir şölen sunmaya hazırlanan tertip komitesi hazırlıklarınıa başladı. Derince 60 Evler Sahili`nde yer alan Şehit Hakan Işık Tesisleri`nde yapılacak olan final gecesine tertip komitesi tüm sporseverleri davet etti. Turnuvanın finaline ilimizden çok sayıda spor adamının ve futbol severin katılması bekleniyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑