Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Spor

Olgunlar nefes kesiyor

Bu yıl 8’inci düzenlenen Kocaeli Olgunlar Futbol Turnuvası’nda grup maçları tamamlanmak üzere. Toplam 24 takımın mücadele ettiği büyük organizasyonda gruplarında ilk 4 sırayı elde edecek olan takımlar üst tura çıkacak.

13 Ekim 2014 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.478 kez okunmuştur

Olgunlar nefes kesiyor
Olgunlar nefes kesiyor
A Grubu mücadelesinde Hüner Elektrik ile Imperial Park otel gruptan çıkmayı garantilediler. Bu grupta son maçında güçlü rakibi Hüner Elektriği zor da olsa 5-4 ile geçen Tüpraş bir üst tura yakın göründü. Kartepe Belediyesi ile Neşe mobilya gruptan çıkmak için son kozlarını oynayacaklar. B grubunda güçlü kadroları ile Tetik inşaat, CA Alkan Mobilya ve Gölcük Belediyesi bir tura çıkmayı garantileyen takımlar oldu. Grupta turnuvanın en centilmen ve en renkli takımı Hwaseung TR Otomativ elenirken, KTM Gümrükleme ve Emniyet takımları ise son kozlarını oynayacak. Bu 2 takımdan biri bir üst tura çıkacak.
YÖRÜNGE ÇOK FARKLI C Grubu’nda ise adeta yıldızlar topluluğu Yörünge İnşaat gruptan çıkmayı garantiledi. 3 maçını da kazanan Yörünge bir üst turan hesaplarını yapıyor. Yörünge gibi yine kaliteli oyuncuları barındıran Tırtur taşımacılıkta bir üst turu garantileyen ekip oldu. Bu grupta Beyaz Basım, Kocaeli Ticaret odası ve Körfez Belediyesi üst tura çıkmak için kalan maçlarını kazanmak zorundalar. Büyük mücadelenin sahne olduğu D grubunda Dreams Organizasyon, Hakan İşyar Sigorta, Kandıra Belediyesi , Doğan Optik üst tura çıkmayı garantilediler. Grubun zayıf ekipleri arasında yer alan Kocaeli Gazetesi ile Neşe mobilya turnuvaya veda ettiler. Bir üst turda yeni maçlarla heyecan devam edecek.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑