Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Öğretmenler Günü’nde yemin ettiler

Kandıra’da Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen törende ilçe genelinde görev yapan 33 stajyer öğretmen yemin etti.

25 Kasım 2015 Saat: 14:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.369 kez okunmuştur

Öğretmenler Günü’nde yemin ettiler
Öğretmenler Günü’nde yemin ettiler

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Kandıra’da da bir dizi etkinliklerle kutlandı. Hükümet konağı önünde Atatürk büstüne çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler, Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezi’nde devam etti. Programa Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Garnizon Komutanı İbrahim Öcal, Kandıra Belediye Başkan Vekili Murat Batmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Özder, kurum idarecileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. 

 

33 ÖĞRETMEN YEMİN ETTİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan yaptı. Ardından mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Öğretmeni Ufuk Aydeyer, emekli öğretmenler adına Mürtez Kara konuşma yaptı. Daha sonra Ballar Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ebru Çınar kendi yazdığı “Okul Açıldı” adlı şiirini seslendirildi. Ardından mesleğe yeni başlayan 33 öğretmenin yemin töreni gerçekleştirildi.

 

ÖDÜL TÖRENİ

Programda ayrıca öğretmenler arasında düzenlenen satranç ve masa tenisi turnuvalarında dereceye giren öğretmenlere Kaymakam İsmail Çiçek tarafından ödülleri verildi. Ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompoziyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Program Kandıra’da görev yapan müzik öğretmenleri tarafından seslendirilen müzik dinletisi ile keyifli bir şekilde devam etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑