Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Öğretmen, köpeklerin saldırısına uğradı

Kandıra merkezde sabah saatlerinde okula giden bir bayan öğretmen köpeklerin saldırısına uğradı. Yere düşerek yaralanan öğretmen, tedavisinin ardından görevine geri döndü fakat meslektaşları yetkililere ateş püskürdü.

17 Eylül 2013 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.112 kez okunmuştur

Öğretmen, köpeklerin saldırısına uğradı
Öğretmen, köpeklerin saldırısına uğradı
Önceki gün sabah saatlerinde Kandıra Anadolu Lisesi’nde bir bayan öğretmen köpeklerin saldırısına uğradı. Köpeklerden kaçmak isterken yere düşerek yaralanan bayan öğretmenin Kandıra Devlet Hastanesi’nde tedavisi yapıldı. Meslektaşları, köpeklerin saldırısı sonrasında yaralanan bayan öğretmenin acısını paylaşırken, yetkililere tepki gösterdi. İlçemizde son günlerde başıboş köpeklerin sayısının her geçen gün çoğalması, cadde ve sokaklarda tehlike saçması, ilçe halkını her geçen gün tedirgin etmeye başladı.
ÖĞRETMENLER TEPKİLİ Öğretmenlerin tepkisi yetkililere sert oldu; “Sabah saatlerinde Kandıra’nın merkezinde köpekler cirit atıyor. Bu durum öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi aşırı korkutuyor. Önceki sabah bir bayan öğretmen arkadaşımız köpeklerin saldırısı sonrasında kaçarken yere düşerek yaralandı. Minik öğrencilerin bu tür bir saldırı karşısında yaşamını nasıl etkileyeceğini sizler düşünün. Bir an önce bu sokak köpeklerinin vatandaşın canını yakmadan önlem alınmasını yetkililerden rica ve talep ediyoruz.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑