Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Öğrenme Şenliği, Kandıra’da büyük ilgi gördü

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nce ve Kandıra Belediyesi’nde destek olduğu; “Öğrenim Şenliği” Kandıra Belediyesi yanında bulunan parkta başladı.

28 Mayıs 2014 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.115 kez okunmuştur

Öğrenme Şenliği, Kandıra’da büyük ilgi gördü
Öğrenme Şenliği, Kandıra’da büyük ilgi gördü
Şenlikte açılan stantlarda birbirinden ilginç projeler oldukça ilgi gördü. Öğrenme erişimlerini artırmak vizyonundan hareketle, gerçekleştirilmesi planlanan etkiliklerden birisi Öğrenme Şenlikleri’dir. Bu kapsamda pilot iller arasında bulunan Kocaeli genelinde düzenlenen programlardan biri de Kandıra da düzenlendi.
Şenliğe, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Eğitim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Şenlikte açılış konuşmasını yapan Kandıra Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız; “Geçen yıl 5 ilde gerçekleştiren ve Kocaeli'de içinde bulunduğu başarı şekilde gerçekleştirilmiştir. Öğrenme şenliğinin, bu yıl yine Milli Eğitim Bakanlığınca Hayat boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün talimatları doğrultusunda ülke genelinde düzenlenen ve Kandıra ayağı olarak 2 gün düzenlediğimiz etkinliğinin açılışı ve statların gezilmesi şeklinde programımıza hoş geldiniz. Programımıza Destekleri olan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e ve şenliğimize katılım sağlayan değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
KÖKEN: EĞİTİME YAPILAN YATIRIM İNSANLIĞA YAPILAN YATIRIMDIR Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken Konuşmasında “Öğrenme adı altında bu tür tüm etkinlikler veya Halk Eğitimizin yapmış olduğu farklı faaliyetler bir insanın yetişmesi ile ilgili tüm çalışmalar insanlığa yapılan yatırımdır. Bu anlamada bu alanda bizlerin özellikle şehir yöneticilerin daire amirlerin özellikle insanlığı seven her kesim bu tür yatırım ve eğitime destek vermesi lazım. Bizlerde bunu yapıyoruz aslında bu bir insanlık görevidir. Böyle çalışmalarda birlik oluyoruz genç kardeşlerimiz yeteneklerini ve yaptığı eserleri görme fırsatı buluyoruz yetenekler ortaya çıkıyor. Bu tür faaliyetleri yapabilecek kabiliyette ve yetenekteyiz. Bu tür çalışmaların devamını istiyoruz ve tüm herkesi kutluyorum” diyerek konuşmasına son verdi.
Konuşma bitiminde Açılış kurdelesini Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız ve Halk Eğitim Müdürü İsmail Birdane keserek Öğrencilerin birbirinden ilginç projeleri gezerek hayran olduklarını dile getirdiler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑