Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Öğrencilerden deprem tatbikatı

Kandıra Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri sivil savunma günü dolayısıyla düzenlenen deprem ve yangın tatbikatını başarıyla gerçekleştirdi.

6 Mart 2013 Saat: 17:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.866 kez okunmuştur

Öğrencilerden deprem tatbikatı
Öğrencilerden deprem tatbikatı
Sivil Savunma Kulübü Rehber Öğretmeni Mehmet Demirel ve Okul Müdür yardımcısı Mesut Aslan koordinatörlüğünde yapılan tatbikatlarda öncelikle deprem tatbikatı yapıldı. Ardından öğrenciler, okulu doksan saniyede terk edip kendilerini güvenli hissedecekleri ortam olan okul bahçesine geri döndü. Öğrenciler ayrıca yangın anında yapmaları gerekenleri uygulamalı olarak öğrenip, yangın ve yangın söndürme ile ilgili tatbikatlarını da başarıyla gerçekleştirdi. Öğrenciler bu tatbikatlarla sivil savunma alanında uygulamalı olarak kendilerini yetiştirirken aynı zamanda da çevrelerine iyi örnekler olmaya devam ediyor.
ÖĞRENCİLERİ KUTLADI Okul Müdürü Mete Domaç “Doğal afetlerde öğrencilerimizin can güvenliğini sağlamaya yönelik olarak gerçekleştirilen bu tatbikatlarda görev alan öğretmenimizi ve adeta gerçekmiş gibi duyarlı bir şekilde tatbikatı gerçekleştiren öğrencilerimizi kutluyorum. Umarız böyle tabi afetlerle karşı karşıya kalmayız, ancak olacakmış gibi tedbirimizi almak durumundayız” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑