Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Öğrenciler istedi, muhtar hemen yaptırdı

Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem’in talebiyle Kefken Şehit Oğuz Kır İlkokulu bahçesine Büyükşehir Belediyesi tarafından basketbol ve voleybol sahası kuruldu.

18 Aralık 2015 Saat: 09:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.874 kez okunmuştur

Öğrenciler istedi, muhtar hemen yaptırdı
Öğrenciler istedi, muhtar hemen yaptırdı

Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, Büyükşehir Belediyesi’nden Kefken Şehit Oğuz Kır İlkokulu için talep ettiği basketbol potasını okula kazandırdı. 370 öğrencinin eğitim gördüğü okula her Pazartesi günü giden, öğretmen ve öğrencilerin taleplerini, sıkıntılarını dinleyen Muhtar Ekrem, öğrencilerin basketbol sahası isteği için hemen harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe vererek talebini belirten Muhtar Ekrem, kısa sürede basketbol sahasını okula kazandırdı. Ayrıca öğretmenlerin talep ettiği Atatürk büstünün tadilatının da malzemelerinin alındığını kısa sürede düzenleneceğini kaydetti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İYİ Kİ VAR

Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Muhtar Ekrem, “Ben her pazartesi okula gelip öğretmenlere hayırlı mesailer diliyorum. Bir hafta geldiğimde öğrenciler ve öğretmenlerden böyle bir talep aldım. Gazetede Büyükşehir Belediyesi’nin “Potasız Okul Kalmasın” projesini okuduklarını söyleyerek benim ilgilenmemi istediler. Ben de gittim Büyükşehir Belediyesi'ne müracaatta bulundum, dilekçe yazdım. Sağ olsun gelip ilgilendiler. Müracaatımızdan kısa bir süre sonra okul bahçemiz potasına kavuştu. Büyükşehir Belediyesi iyi ki var” dedi. Ayrıca Kefken halk pazarının çatısının kapatılması için bizzat Karaosmanoğlu’na talepte bulunduğunu ifade eden Muhtar Ekrem, gerekli birimlere talimatın verildiğini ve Pazar yeri çatısının 1-2 ay içerisinde yapılacağını kaydetti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑