Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Öğren Verdiği Sözü Tutmadı

Kandıra Akdurak Mahallesi Tekeli Mevkii’nde gerçekleştireceği ticari işletme projesiyle ilgili Olarak Belediye Başkanı Mustafa Öğren ile görüştüğünü anlatan Nu...

11 Mayıs 2009 Saat: 19:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.567 kez okunmuştur

Öğren Verdiği Sözü Tutmadı
Öğren Verdiği Sözü Tutmadı

Kandıra Akdurak Mahallesi Tekeli Mevkii’nde gerçekleştireceği ticari işletme projesiyle ilgili Olarak Belediye Başkanı Mustafa Öğren ile görüştüğünü  anlatan Nurettin Öztürk başkandan bu konuda destek istediğini söyledi. Öğren’in sözü desteğine güvenerek projeyi gerçekleştireceği alana yakın yerden iki parsel daha satın aldığını belirten Öztürk şu iddialerde bulundu.

 

CHP’li Üyeler Karar Almış

‘ Daha sonra Belediye Başkanına gidip arsaları aldığımı ve söz verdiği desteği beklediğimi söyledim. Kendiside bana ‘ Konuyu Belediye Meclisi’ne sunarım onlar ne karar verirse o olur’ dedi. Ancak sonra öğrendim ki konuyu Belediye Meclisi’ne bile sunmamış. Kaçamak cevaplar vererek bana ‘ CHP’li Meclis üyeleri Kendi aranızda karar aldık, senin bu işi yapmanı kimse istemiyor. Biz CHP’li Belediye Meclis Üyeleri kendi aramızda karar aldık grup kararların dışına çıkamam’ dedi. Daha sonra Belediye Meclis Üyelerinle görüştüğümde hiç birinin bu konudan haberi olmadığı ortaya çıktı.

 

Yönlendiriyorlar

Ardından tekrardan Mustafa Öğrenle konuştuğunu anlatan Öztürk ‘ Kendisi bana işimi Büyükşehir’den halletmemi, olacağı varsada işimin olmayacağını ve üzerine fazla gitmememi söyledi. Bir kini olmamasına rağmen birilerin Belediye Başkanı Öğren’i yönlendirdiğini düşünüyorum’ şeklinde konuştu.

Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑