Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Off-Road Yarışları nefes kesti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi'nin desteklediği Kartepe Off-Road Doğa Spor Kulübü işbirliğinde düzenlenen "Kartepe Off-Road ve Doğa Şenlikleri cumartesi günü başladı.

26 Haziran 2022 Saat: 12:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.457 kez okunmuştur

Off-Road Yarışları nefes kesti
Off-Road Yarışları nefes kesti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Belediyesi ve Kartepe Off-Road Kulübü ortaklığında düzenlenen Kartepe Off-Road ve Doğa Şenlikleri bugün başladı. Şenliğe Ankara, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bursa ve İstanbul’dan birçok kulüp katılım sağladı.  (cumartesi) extrem parkurda yarışıldı, yarın ( Pazar) ise 4x4 araçlar ile hız etabında yarışılacak. 2 günün sonunda gerçekleşecek ödül töreni ile birinciye ortalama toplam 100 bin TL değerinde ödül verilecek.

HEYECAN DOLU ANLAR
Şenlik kapsamında alana çocuklar için şişme oyun grupları, langırt gibi sosyal alanlar kuruldu. 19:00’da araç güzellik yarışması düzenlenirken konser ve kamp etkinlikleri ile muhteşem bir organizasyona imza atıldı. Zoz Off, Düz Off, Teleferik Off, Sapanca Off, Jeep Grubu, Gebze Niva Team, Sador Ankara ve Türkiye’nin birçok yerinden karavan grupları olmak üzere 20 aracın katılımıyla şenlikte heyecan dolu anlar yaşandı.

YARIN DEVAM EDECEK
KOMOD (Kocaeli Modifiye) ise etkinliğe katılarak Kocaeli’nin zirvesine renk katacak. Kocaelili macera ve doğa sporu severler bugünün tadını zirvede gerçekleşen Off-Road Şenliği ile çıkartmış oldu. Bugün gerçekleşen yarışta hiçbir kaza yaşanmazken alanda polis, jandarma, itfaiye ve zabıta ekipleri gerekli tüm önlemleri aldı. Off-Road Şenliği yarın da devam edecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑