Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

'O Çocuk’ AK Parti'den Aday Adayı

4 yaşından beri AK Parti’ye gönül veren Ekrem Yazıcı, Kandıra belediye meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptı.

1 Aralık 2018 Saat: 16:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.200 kez okunmuştur

'O Çocuk’ AK Parti'den Aday Adayı
'O Çocuk’ AK Parti'den Aday Adayı

AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları’nda aktif görev alan 20 yaşındaki Ekrem Yazıcı, 4 yaşında dönemin AK Parti il başkanı Fikri Işık’la çekildiği fotoğrafla partiye ve davaya olan sevgisini kanıtlayarak belediye meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunu yaptı. Yazıcı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kandıra belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvuru evraklarını İlçe Başkanı Erol Ölmez’e teslim etti. Başvuru töreninde İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Bayrakdar ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunarak Yazıcı’ya destek verdi.

“VAKİT KANDIRA GENÇLİĞİNİN VAKTİDİR”

Törende konuşan Yazıcı, 4 yaşından itibaren siyasetin içinde olduğunu belirterek, “Bizde dava ruhu çok küçük yaşlarda başladı. Ailemden dolayı 4 yaşından beri siyasetle iç içe büyüdüm. O yaşlardaki dava inancım halen daha devam ediyor. Reisimizin de gençlere verdiği değerden dolayı bir yerden başlamak istedik. Kandıra gençliği için elimizden geleni yapacağız. Biz gençler olarak reisimizin sonuna kadar yanındayız, onu asla yalnız bırakmayacağız. Bu kutlu davada sonuna kadar yürüyeceğiz. Bana destek olan bütün Kandıralı genç kardeşlerime, ağabeylerime, ablalarıma destekleri için çok teşekkür ediyorum. Vakit Kandıra gençliğinin vaktidir” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑