Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Nusret Acur'dan Şehir Hastanesi açıklaması

Geçtiğimiz hafta hastalarını kabul etmeye başlayan ve yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi açılışını gerçekleştireceği Kocaeli Şehir Hastanesi için yapılan Şehir Hastanesi Tramvay Hattı nedeniyle 31 taşınmaz kamulaştırıldı

14 Nisan 2023 Saat: 15:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 870 kez okunmuştur

Nusret Acurdan Şehir Hastanesi açıklaması
Nusret Acur'dan Şehir Hastanesi açıklaması

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Şehir Hastanesi hakkında bir açıklama yayınladı. Acur açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"KENTİMİZE GELECEK"
"Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışına 2 gün kala İzmit’te 31 taşınmaz için acele kamulaştırma kararı alındı ve bu karar resmi gazetede yayımlandı.
Seçim öncesi oy kaybetmemek için apar topar açılma kararı alındı
AKP 14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesinde oy kaybetmemek için birçok ilde peş peşe açılışlar yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da bu kapsamda 15 Nisan Cumartesi günü (yarın) Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılışı için kentimize gelecek.

"3 MAHALLE İÇİN"
10 yıldır bitmek bilmeyen hastaneye yolu yapmayı şimdi mi akıl ettiniz! Erdoğan’ın gelmesine 2 gün kala Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında ise İzmit’te üç mahalle için 31 taşınmaz hakkında acele kamulaştırma kararı Cumhurbaşkanının imzasıyla alındı.

"KİM KORUYACAK?"
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yapması gereken 1000 metrelik Tramvay Hattı projesini yapmayı şimdi mi akıl etti? Neden 10 yıldır yapılmadı da Erdoğan geleceği zaman akıl edildi tramvay yolu. Ulaşımpark’ın başında olanlar o koltuklarda ne diye oturuyorlar, ne iş yapıyorlar ki proje ulaştırma bakanlığına devredildi? Bakanlık’ta zamanında bitiremeyince acele kamulaştırma kararı alındı. Kocaeli halkını kim düşünecek, mağdur olmaktan kim koruyacak?"

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑