Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Spor

Nikomedia Trekking, saklı cennet Kandıra'da

Kocaeli'nin en aktif doğa gruplarından Nicomedia Trekking, saklı cennet Kandıra'yı keşfediyor. Gruba Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken tam destek veriyor ve yürüyüşlere katılarak spor yapıyor.

13 Aralık 2015 Saat: 05:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.985 kez okunmuştur

Nikomedia Trekking, saklı cennet Kandıra'da
Nikomedia Trekking, saklı cennet Kandıra'da
Nicomedia Trekking Grubu, Kandıra'nın bakir ormanlarını keşfetmeye başladı. Kandıra'nın yenilenen yüzünü tanıtmaya gönüllü Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ile yapılan görüşmeler sonucu planlanan etkinliğe Nicomedia'nın müdavimlerinden yaklaşık 50 kişilik bir ekip katıldı. Sabah saatlerinde yola çıkan doğaseverler ve fotoğraf düşkünleri, sonbaharın bütün renklerini yansıtan ormanda güneşli havanın tadını çıkardı.
AYŞE GÖKER'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Eşsiz doğa güzellikleri arasında yürüyüş yaparak temiz oksijen depolayan Nicomedia Trekking ekibi, Kandıra'ya hayran kaldıklarını belirttiler. Öte yandan yürüyüş esnasında grup üyelerinden Ayşe Göker'in de yeni yaşını kutlayan grup, bir kez daha birlik ve beraberlik içinde parkuru sonlandırdıktan sonra Erikli Köyü'ne hareket etti.

GÖREN'DEN KÖKEN'E TEŞEKKÜR

Erikli Köyü'nde katılımcıları yalnız bırakmayan  Başkan Ünal Köken, daha sonra grup üyeleri ile birlikte Aladağ Parkuru'nda yürüdü ve Kandıra'nın aranılan lezzeti Mancarlı Pide'sinden ikram etti. Kandıralı hanımlardan alışveriş de yapan Nicomedia Trekking Grubu Başkanı Erdal Gören "Ben grup üyesi arkadaşlarımız mükemmel bir gün geçirdi. Bize bu imkanı sunan Ünal başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑