Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Muhtarlar Hastaneye doktor istiyor

Kandıra Devlet Hastanesinde uzman doktor sıkıntısı 1 yıldan beri devam ediyor.İktidar ve Muhalefet Partisi sessizliğini koruyor. Kandıra Muhtarlar Derneği Başkan’ı Horoz ilgisiz kalan siyasetçi ve idarecilere sitem ediyor.

8 Kasım 2012 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 16.250 kez okunmuştur

Muhtarlar Hastaneye doktor istiyor
Muhtarlar Hastaneye doktor istiyor
Kandıra Devlet Hastanesi’ne tedavi için gelen hastalar uzun süredir zorluk yaşıyor. Kandıra Devlet Hastanesi’nde 1yıldan beri dahiliye doktoru sıkıntısı sürüp gidiyor. Bunun yanında, 10 aydan beri ise göğüs hastalıkları, enfeksiyon ve anestezi uzmanları da bulunmadığı biliniyor. Buna rağmen idarecilerin ve siyasetçilerin hiçbir adım atmaması Kandıra halkını iyiden iyiye kızdırıyor. İlçe haklı idareci ve siyasetçilerin duyarsız kaldığı bu konuyu muhtarlara taşıdılar. BUNUN ADI REZİLLİK Bunun üzerine Kandıra Muhtarlar Derneği Başkan’ı Yüksel Horoz ve yönetimi, halkın bu şikayetlerini şu şekilde dile getirdi. Başkan Horoz, “ Kandıra Devlet Hastane’sinde 1 yılı aşkın uzman doktor yok. İl Sağlık Müdürlüğü Kocaeli Millet vekilleri ve idarecilerimizi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Kandıra merkeze en uzak köy 40 km mesafede. Bu köylerden hasta olan vatandaşlarımız Kandıra Devlet Hastanesi’ne geliyor. Uzman doktor olmadığı için tekrar köyüne dönüyor. Bu rezilliği Kandıra halkı 1 yılı aşkın süredir çekiyor.
HAFTADA BİR GELECEK DE! Kocaeli’nin diğer ilçelerinde bir hastanede en az 4 -5 dahiliye görev yaparken; Kandıra Devlet hastanesinde bir tane bile yok. Hafta da bir kez İzmit’ten doktor gelecek de Kandıra halkı o doktoru bekleyecek. 70 bin nüfusu olan bir ilçenin hastanesinde 1 yılı aşkın uzman doktorun olmaması sizce kimin ayıbıdır? Hastalarımız yollarda bu şekilde rezil olurken, biz köy muhtarları olarak bu durumdan son derece rahatsızız. Yetkililere en kısa zamanda Kandıra Devlet hastanesine uzman doktor göndermelerini köylerimiz adına Kandıra Muhtarlar Derneği olarak rica ediyoruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑