Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Muhtar Ersoy: Namazgâh Deresi ıslah edilmeli

Kandıra Orhan Mahallesi Muhtarı Olcay Ersoy, Namazgâh Deresi'nin ıslahının bir an önce yapılmasını talep etti

24 Kasım 2021 Saat: 06:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.266 kez okunmuştur

Muhtar Ersoy: Namazgâh Deresi ıslah edilmeli
Muhtar Ersoy: Namazgâh Deresi ıslah edilmeli

Kandıra Namazgâh Deresi'nin Kandıra- Ağva yolu sanayi kısmı yıllar önce ıslah çalışması yapılarak Kandıra'ya ayrı bir güzellik katmıştı. Kandıra Orhan Mahallesi Muhtarı Olcay Ersoy, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bu hizmetinden çok memnun olduklarını söyleyerek, Kandıra Ağva yolu mezbaha kısmındaki yüzlerce vatandaşın da bölgelerindeki dere ıslahının bir an önce yapılmasını istediklerini belirtti.

10 yıl önce Kandıra'nın güzelliğine güzellik katan Kandıra Namazgâh Deresi'nin ıslahının mezbaha kısmına kadar devam etmesi bekleniyordu ancak öyle olmadı. Bu mahallede ve çevresinde oturan vatandaşlar mahalle muhtarına sık sık bu sorunu dile getirerek derenin bir an önce ıslah edilmesini talep ediyorlar.

Muhtar Ersoy yaptığı açıklamada, “2-3 yıl önce Orhan Mahallesi'nin büyük bir kısmı imara açıldı. Kandıra'nın gelişebilecek bölgesi olan bu bölge Namazgâh Deresi'nin ıslahı ile birlikte ilçemizin belki de en güzel mahallelerinden biri olacağını düşünüyorum. Büyükşehir’den ve İSU Genel Müdürlüğü'nden Kandıra Namazgâh Deresi'nin ıslahının bir an önce yapılmasını rica ve talep ediyorum” dedi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
AVNİ AKCAN 24.11.2021 14:07
Sayın Belediyebaşkanı ve sayın muhtArımız NAmazgah deresinin tahliye kanalı olan üzturk petrol yukarısıda islah edilmesi gerekir ayrıca Dombay gölüne giden yolunda açılıp stabilize yol yapılması gerekir iyi çalışmalar
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑