Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Muhtar ayaklarına attı, Alkan hayatını kaybetti

Orhan mahallesi muhtarı Mustafa Yılmaz çarşının göbeğinde Mustafa Alkan’a kurşun yağdırdı.

13 Aralık 2011 Saat: 00:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 17.205 kez okunmuştur

Muhtar ayaklarına attı, Alkan hayatını kaybetti
Muhtar ayaklarına attı, Alkan hayatını kaybetti
Kandıra Orhan mahallesi muhtarı Mustafa Yılmaz akşam saatlerinde Çarşı mahallesi İnönü caddesinde Kandıra BEKO bayisi sahibi olan Mustafa Alkan’a 3 el ateş ederek ağır yaralamıştı. Hastaneye kaldırılan Alkan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Edindiğimiz bilgilere göre Mustafa Alkan eski kiracısı olan Orhan Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz’dan kira alacağı vardı.Bunun üzerine Alkan, Yılmaz’ı icraya verdi. İddia edilen kira bedeli 2 binliradan 7 binliraya ulaşmış. Muhtar Yılmaz’a borcundan dolayı tutuklama kararı çıktı. Akşam saatlerinde İnönü Caddesinde karşı karşıya gelen Alkan ve Yılmaz sözlü tartışmaya girdi.
İddialara göre Yılmaz, belindeki silahı çıkartarak üç el Alkan’ın ayaklarına sıktı. Yere yığılan Alkan kanlar içinde bir ticari taksi ile Kandıra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından İzmit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şuuru kapalı olan Alkan, aşırı kan kaybı nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Mustafa Alkan hayatını kaybetti.
Muhtar Yılmaz’ın iddialarına göre Namazgah Caddesi Nihat Erim pasajında Mustafa Alkan’dan kiraladığı dükkana borcu olmadığını, boş kaldığı süre içerisinde kontratı olduğu gerekçesiyle kendisine 2 milyar kira bedeli çıkardığını iddia etti. Bunun üzerine Muhtar Yılmaz bu parayı ödemeyince Alkan icra yoluyla bu parayı tahsil etmeye gitti. Bu iki yıllık zaman diliminde tüm masraflar ve gecikme faizi ile birlikte 7 bin lira olduğu iddia ediliyor.İddiaların içinde Alkan’ın Muhtar’a ağır ithamlarda bulunduğunu bundan dolayı da silahını çekip ayaklarına üç el ateş ettiği öğrenildi.
Ardından Orhan Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz İlçe Emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldu. Öğle saatlerinde Kandıra Cumhuriyet savcılığına sevk edilen Muhtar Yılmaz tutuklanarak ceza evine gönderildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑