Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Mufazakarlar bu takiyeyi affetmeyecek!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Saadet Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Temel Karamollaoğlu'na yüklendi

6 Mayıs 2023 Saat: 19:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 680 kez okunmuştur

Mufazakarlar bu takiyeyi affetmeyecek!
Mufazakarlar bu takiyeyi affetmeyecek!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, İzmit’te katıldığı mitingde muhafazakar seçmeni 50 yıl önce çekilmiş bir fotoğrafın gerçek hikayesini saklayarak kandırmaya çalışan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na tepki gösterdi: “Bu takiyeyi muhafazakar seçmen affetmeyecek” dedi.

ERBAKAN HOCA, CHP’YE
HİÇBİR ZAMAN OY İSTEMEDİ
Çakır, şunları söyledi: “‘-Erbakan Hoca ne yaptıysa aynısını yaptık’diyorlar. Saadet Partili kardeşlerimizi göz göre göre aldatıyorlar. Erbakan Hocam, siyasi hayatı boyunca tabanına hiçbir zaman CHP’ye oy verdirtmedi. Aksine CHP zihniyeti ile mücadele etti.

KOALİSYON BİR YIL BİLE SÜRMEDİ
CHP-MSP Hükümeti bir koalisyondu. 11 ay sürdü. CHP, Rahmetli Erbakan Hocamız ile kurduğu Koalisyon Hükümetini, Kıbrıs Barış Harekatının siyasi sonucunu almak için 11 ay sonra bozdu. Hocamızı yarı yolda bıraktı. Yani MSP-CHP Koalisyonu bir yıl bile süremedi.

OY VERMEYE ZORLUYORLAR
Hükümeti bozdular. Yeni Hükümet kurulamadı. Ardından ülke 6 ay atanmış bir Başbakan ile yönetildi. Takiyye yaparak muhafazakar seçmeni kandırdıklarını kendi yöneticileri itiraf ettikleri halde, Saadet Parti yöneticilerinin CHP’nin kayığına bu denli gözü kapalı atlamalarını, tabanı muhafazakar kesime yıllarca kan kusturmuş “Altı Ok”a oy verdirmeye zorlamalarını, Saadet tabanı affetmeyecek.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑